מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן שנה וחצי בעיית שינהדיקלה05/01/2009
לבני בן השנה וחצי אין שום בעייה להירדם לבד ,שמים אותו במיטה מיילל מספר דקות ובסופו של דבר נרדם . הבעייה היא בלילה קם כל איזה שעתיים שלוש ומבקש מים שותה מספר שלוקים וחוזר לישון . אני לא יכולה לשים לו בקבוק במיטה כי הכל יישפך (הוא לא שותה מכוס פטנט)וגם אני לא רוצה שהבקבוק מים יהיה צמוד אליו כי זה יגרום לו לשתות מים סתם ואז הוא מתעורר בגלל חיתול רטוב. העניין הוא שבעתיד כשארצה לגמול אותו מחיתול אצטרך קודם להתמודד בגמילה ממים . בקיצור מה עושים?! הוא לא שותה כמויות אלא כאילו שותה כמה שלוקים וחוזר לישון .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מים ושינה
שירי קאשי05/01/2009הי דיקלה,
תחום זה אינו מתחום התמחותי. אני יכולה רק להציע דרך אפשרית במידה והיא נראית לך. לדעתי במידה ואת חשה שאינו באמת זקוק למים וכיוון שהוא יחסית נרדם בקלות, את יכולה בפעם השניה שהוא קם לומר לו שהוא כבר שתה ושעכשיו ישנים. ולעבור לנוהל הרדמה. אם זה יעבוד אז בהדרגה הוא גם פחות ופחות יקום לבקש את המים כיוון שיתרגל לא לשתות. אפשר גם להציע לו לפני השינה מים בכדי שלא יצטרך לשתות בלילה ובלילה להזכיר לו שכבר שתה.
בכבוד רב,
שירי קאשי
מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
054-5652502* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)