בן שנה וחצי בעיית שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנה וחצי בעיית שינה
    דיקלה
    05/01/2009

לבני בן השנה וחצי אין שום בעייה להירדם לבד ,שמים אותו במיטה מיילל מספר דקות ובסופו של דבר נרדם . הבעייה היא בלילה קם כל איזה שעתיים שלוש ומבקש מים שותה מספר שלוקים וחוזר לישון . אני לא יכולה לשים לו בקבוק במיטה כי הכל יישפך (הוא לא שותה מכוס פטנט)וגם אני לא רוצה שהבקבוק מים יהיה צמוד אליו כי זה יגרום לו לשתות מים סתם ואז הוא מתעורר בגלל חיתול רטוב. העניין הוא שבעתיד כשארצה לגמול אותו מחיתול אצטרך קודם להתמודד בגמילה ממים . בקיצור מה עושים?! הוא לא שותה כמויות אלא כאילו שותה כמה שלוקים וחוזר לישון .....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנה וחצי בעיית שינה

הוספת תגובה

• מים ושינה

שירי קאשי
    05/01/2009

הי דיקלה,
    תחום זה אינו מתחום התמחותי. אני יכולה רק להציע דרך אפשרית במידה והיא נראית לך. לדעתי במידה ואת חשה שאינו באמת זקוק למים וכיוון שהוא יחסית נרדם בקלות, את יכולה בפעם השניה שהוא קם לומר לו שהוא כבר שתה ושעכשיו ישנים. ולעבור לנוהל הרדמה. אם זה יעבוד אז בהדרגה הוא גם פחות ופחות יקום לבקש את המים כיוון שיתרגל לא לשתות. אפשר גם להציע לו לפני השינה מים בכדי שלא יצטרך לשתות בלילה ובלילה להזכיר לו שכבר שתה.
    בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו