מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחילת מוצקיםרותה06/01/2009
היי, בתי בת חמישה חודשים בעוד שלושה ימים. היא אוכלת סימילק מיום שנולדה, כיום אוכלת כ-180 בכל ארוחה,היא שוקלת 6 קילו (נולדה 2.800 ) אני רוצה להתחיל עם אוכל מוצק וחשבתי אולי להתחיל קודם עם הוספה של דיסות אורז/קונפלור לסימילק לפני השינה (לארוחה מזינה יותר) ולאחר זמן מה לנסות במהלך היום לתת לה את הדייסה עם כפית , ולאט לאט להתחיל עם ירקות ופירות. האם זהו תהליך נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לרונה
דבי גרוס דולב06/01/2009הי רונה
אני אומנם לא יועצת בענייני אוכל אבל מנסיוני האישי אוכל להגיד לך שאני, באופן אישי, פחות אוהבת את הדייסות מפני שהערך הקלורי שלהם גבוה מהערך התזונתי. הדייסה משביעה מאוד אבל אין לה הרבה מקום בהרגלת התינוק לאוכל מוצק.
הדרך הנכונה והמומלצת, בד"כ, להתחלת המוצקים היא בירק אחד לכמה ימים ואז ירק חדש, לאחר מכן פירות. אין שום נזק בהתחלה עם דייסה אבל היא בד"כ ניתנת בלילה על מנת להשביע את התינוק ולעזור לו לישון לילה שלם וזוהי לא מטרתך.
בהצלחה ובתאבון
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)