האכלה ארוכה מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האכלה ארוכה מאוד
    מאיה
    11/01/2009

שלום בתי 6 בת שבועות, אוכלת תמ"ל בלבד בין 80-120 CC כאשר אני מזהה סימני רעב אני מכינה לה לאכול ואז היא אוכלת מקסימום 60 ונרדמת ואז במשך שעה וחצי כל פעם קצת קצת עד שבקושי מסיימת 120, מה שקורה היא שהאכלה שלה לוקחת כמעט בכל פעם שעה וחצי. אני מנסה בין לבין להעיר אותה ע"י החלפת טיטול, ע"י גירוי של השפה עם פטמת הבקבוק אך שום דבר לא עוזר, היא אוכלת 60 , עושה גרעפס נרדמת ואז אם אני מנסה להעירה כדי שתמשיך לאכול היא לא רוצה, אני שמה אותה בעריסה ואחרי 15 דקות היא מתחילה לבכות אני נותנת לה שוב בקבוק ואז היא שוב אוכלת 20 ואז שוב גרעפס ונרדמת וחוזר חלילה. מה עושים במקרה כזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האכלה ארוכה מאוד

הוספת תגובה

• תגובה למאיה

דבי גרוס דולב
    11/01/2009

הי מאיה
    ביתך עדיין צעירה מאוד ויכול להיות שהאכילה מאוד מעייפת ואותה ולכן היא נרדמת, חשה רעב ומתועררת שוב. לא נראה לי שיש הרבה לעשות אלא לחכות שתגדל מעט, תתחזק והדבר ישתפר.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למאיה

שמרית
    16/01/2009

שלום מאיה, שמי שמרית גם ביתי הייתה ככה בגיל זה ולכן החפתי לה את הפיה של הבקבוק למספר אחד יותר (תלוי בסוג הבקבוק) למרות שהיה כתוב עליו שהוא רק מגיל שלושה חודשים ואכן היא התחילה לאכול טוב יותר ולישון טוב יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמרית כנסי

מאיה
    16/01/2009

תודה רבה רבה על ההמלצה בדיוק אני משוחחת עם בת דודתי בנושא וזו הייתה גם המלצתה. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למאיה

שמרית
    17/01/2009

בבקשה. תחליפי את הפיה למספר אחד יותר גם אם רשום עליה שהיא מגיל יותר גדול, כאשר את מאכילה את התינוקת תראי שהאוכל לא נשפך לה בהגזמה מהצדדים אם כן אז כנראה שהפיה גדולה עדיין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו