מודאגת מאודד- זקוקה לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת מאודד- זקוקה לעזרה
    דנה
    15/01/2009

שלום! ליאל בת 11 חודשים נמצאת בתינוקייה פרטית מגיל חצי שנה. בתינוקייה היו סה"כ 3 תינוקות. היא אהבה מאוד את המטפלת ואת הגן. הלכה ממני בחיוך, תמיד מצאתי אותה מחייכת וכולם(גננות, הורים) אמרו כמה שהיא מקסימה, חייכנית לכולם.... לפני כחודש עברה לחדר של גיל הביניים(אותו מתחם, רק חדר אחר). עשו לה את זה מאוד מאוד בהדרגה. הייתה איתם בריכוזים, באוכל ,אח"כ גם ישנה איתם.... כך שעברה סופית הכירה את המטפלות טוב מאוד ועדיין גם רואה לא מעט את המטפלת הישנה והאהובה שלה. מאז אני לא רואה אותה מחייכת בכלל בגן, לעתים קרובות שומעת אותה עוד מבחוץ בוכה כשבאה לקחת אותה, היא עוזבת אותי בבוקר בבכי. מה גם שכבר ביום הראשון המטפלות לא התאמצו לתת לה לאכול- היא לא רצתה מוצקים אז לא נתנו לה סימילאק כמו שבד"כ נתנו לה עד אז. הילדה לא אכלה כלוםםםםם כל היום. הגעתי והיא בקשה אמ אמ וישר טרפה תסימלאק. דברתי עם המנהלת שאמרה להן להכין לה סימלאק כמובן ומאז הקטע הזה הסתדר. בשבוע השני באתי לקחת אותה וראיתי שעיניה בוהקות, היא הייתה חמה. בבית מדדתי לה חום והיה לה 38.4. הן לא שמו לב! מי יודע כמה זמן הייתה עם חום...המטפלת טענה שבטח רק עכשיו עלה לה כי אחרת הייתה שמה לב. אגב הם 12 ילדים על 2 מטפלות... התחושה שלי לא טובה מאז שעברה לגיל הביניים,אני לא שקטה בכלל. יכול להיות שזה מקרי, אולי השיניים מציקות לה בדיוק מאז שעברה,אולי חרדת הנטישה התחילה בדיוק באותו זמן. אבל האם אני יכולה להסתמך על "האוליים" האלה?? מצד שני אולי הכל באמת מקרי ואם אדבר עם המנהלת אפגע בבת שלי כי תהיה למטפלות מן תחושת "התנכלות" ,אפילו בתת מודע שלהן. אני גם משערת שמה שלא אגיד המנהלת תתגונן ובטח תגיד "זה השיניים" או משהו כזה... חיפשתי מטפלת ועודני ממשיכה אך בנתיים לא מצאתי... מה עושים? איך יודעים מה קורה עם הילדה? והאם כדאי לדבר עם המנהלת? האם יש גורם מקצועי (פסיכולגית תינוקות...) שיכולה להעזר בו לפענח את המצב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת מאודד- זקוקה לעזרה

הוספת תגובה

• תגובה לניראל

דבי גרוס דולב
    16/01/2009

הי ניראל
    אני לא בטוחה שאני יכולה לענות על שאלותייך, אינני מכירה את הילדה, לא את הגן וגם לא מתעסקת בפסיכולוגיה. כדאי אולי לשוחח עם המנהלת בלי לפחד שהדבר יתנקם בילדתך, כי זה ממש לא אמור לקרות, אולי לתת לזה עוד קצת זמן ובמקרה הכי גרוע לשקול החלפה של גן.
    מצטערת שאינני יכולה לעזור יותר, עיקר ההתעסקות פה היא התפתחות מוטורית ולכן זה לא ממש מתחום התמחותי.
    בהצלחה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו