התפתחות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות..
    דור
    18/01/2009

יש לי שאלה יש לי תינוקת בת שנה וחודשיים ובזמן האחרון היא החלה לקרוע את את המיצצים עם השיניים שלה והיא לוקחת רק סוג אחד מיוחד שיש אותו רק במקום אחד והוא ירק ככה שזה נהיה כבר דיי בעייתי בישבילי רציתי לדעת אין לגמול אותה או להחתחיל לפחות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות..

הוספת תגובה

• מוצצים

שירי קאשי
    19/01/2009

הי דור,
    גמילה ממוצצים בגיל זה היא קשה אך לא בלתי אפשרית. בגיל זה תינוק שזקוק מאוד למוצץ יהיה לו קשה להפרד ועדיין אין לו הבנה של ילד בוגר יותר אשר ניתן להסביר לו. אני ממליצה להתחיל עם הפחתת השימוש במוצץ במהלך היום ולהגדיר שמוצץ זה רק לשינה. ככל שהתלות במוצץ תפחת ניתן יהיה גם להתחיל לקחת אותו בלילה. אני אשמח אם יש הורים נוספים עם נסיון בנושא המלצות להוסיף......

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

דור
    19/01/2009

אתמול.. דוגמא:היא קרעה את שני המוציים היחידים שנשארו בבית ולא היה לי לתת לה בשנת הצהריים הייתי די מתוסקלת מזה כי במשך חצי שעה היא רק בוכה.. עד שנתתי לה בקבוק והיא נרדמה עם הבקבוק...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תגובות בקשר גמילה מוצץ

דור
    20/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו