הישענות על מרפקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הישענות על מרפקים
    ענבר
    20/01/2009

בוקר טוב, בני בן שמונה חודשים כרונולוגי (שישה חודשים מתוקן). בשלושת השבועות האחרונים החל להתהפך בטן- גב, וגב- בטן לשני הכיוונים ונראה כי עושה זאת בצורה מאורגנת ונכונה (עד כמה שאני מבינה). כשהוא שוכב על הבטן הוא כמעט ולא נשען על כפות הידיים ומעדיף כמעט תמיד להישען על המרפקים (מה שמאפשר לו משחק עם הידיים). שאלתי היא האם זה תקין? לי נראה שבגילו הוא כבר צריך להרים את עצמו בשכיבה על הבטן הרבה יותר גבוה (כלומר להישען יותר על כפות הידיים ולא על המרפקים). האם יכול להיות שזה נובע מידיים חלשות ולכן לא מצליח להישען עליהן? מה דעתכם? תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הישענות על מרפקים

הוספת תגובה

• תגובה לענבר

דבי גרוס דולב
    20/01/2009

הי ענבר
    לאחר שתינוק ממצה את ההשענות על המרפקים והעברות משקל, הוא אכן מתחיל ליישר את ידיו ולהשען עליהן. השאלה היא כמה זמן כבר נמצא בנך בשלב זה ויש גם להתחשב בגילו המתוקן ובזה שהכל התחיל אצלו מעט מאוחר ,אני ממליצה לעכוב אחרי בנך ולראות האם הדבר קורה בשבועות הקרובים ואם לא לחזור אלי,
    בכל מקרה אם לא תהיה התישרות של הידיים אפשר יהיה להניח שאולי מדובר בחולשה באזור זה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו