טיפ לשנת לילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפ לשנת לילה
    עירית
    20/01/2009

רציתי לשתף אתכן בטיפ שמצאתי פה בפורום ואצלנו זה פשוט עבד נהדר. בתי בת 7 שבועות לא ישנה יותר משעה שעה וחצי בלילה ואח"כ 4 שעות על הידיים עד שמרדימים אותה וחוזר חלילה (אציין שעל הידיים או על החזה של אבא שלה הייתה נרדמת מצויין אפילו לכמה שעות) זה היה מתיש ונוראי.... משהי פה כתבה שהיא מגלגלת את הילדה של בתוך השמיכה כמו "בלינצ'ס" וככה משכיבה. אז אכן אני בערך ב- 22:00 מניקה אותה ולקראת סוף ההנקה כשהיא כבר מתחילה ל"התעפץ" אני עוטפת אותה בשמיכה כך שהידיים יהיו צמודות לגוף, מסיימת את ההנקה כך וכשהיא נרדמת אני מכניסה אותה למיטה בד"כ עד 4:00 בבוקר. ככה כשהיא מתעוררת בלילה היא מרדימה את עצמה (אנחנו שומעים אותה מתאמצת עם הגזים במהלך הלילה). זה נשמע נורא אכזרי לסגור אותם ככה אבל הבנתי שהיא פשוט צריכה את החמימות והכרבול שהיא מקבלת על הידיים שלי וככה גם אני יכולה לישון ולתפקד למחרת. שווה לנסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפ לשנת לילה

הוספת תגובה

• תגובה לעירית

דבי גרוס דולב
    20/01/2009

הי עירית
    יופי! כייף שמצאתם פתרון. רק רציתי לציין שיש תינוקות שעבורם זה עובד ויש כאלה שתרגישים כבולים ומתנגדים. שווה לנסות.
    בברכה
    דבי גרוס דולב
    ינוקט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו