מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות ?בבקשה להשיב תשובה !!!!עידית27/01/2009
לביתי עמית יש הרגל מגונה לשים אצבע בפה עמית כבר בת 5 ואני פוחדת ש.. יהיו לה שיניים עקומות אני לא יודעת מה לעשות אני משתגעת שמתי לה אפילו מרה(תבלין מר) וזה גם לא עזר בבקשה תענו תודה מראש עידית. זה ממש חשוב תודה מקרב לב באמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לעידית
דבי גרוס דולב27/01/2009הי עידית
לא הבנתי האם ביתך רק מכניסה את האצבע לפה או ממש מוצצת אצבע ובנוסף, האם היא התחילה עם זה עכשיו? בגיל חמש? או שזה הרגל מאז הינקות?
בכל מקרה, ישנן דיעות לפה ולפה לגבי מציצת אצבע, יש שיגידו שעל הילד להגמל לבד בתמיכת ההורים ויש שינקטו ביד הקשה, ישתמשו בהענשה, בשיטת המקל והגזר וכו.
אין לי תשובה חד משמעית לתת לך לגבי מציצת אצבע ואני גם יודעת שהגמילה היא קשה עבור הילד.
מנסיוני האישי, ילדי הגדול נגמל לבד, מתוך החלטה בגיל 5 ממציצת אצבע ובני השני עדיין שם.
אני, באופן אישי, לא מתכוונת להאיץ בו, אלא רק להזכיר ולבקש מידי פעם.
ודרך אגב, שמעתי מכמה רופאי שיניים שאם נגמלים לפני נפילת שיני החלב אז הסיכוי לבעיות שיניים הוא קטן.
מצטערת שאינני יכולה לעזור יותר, זה סוג השאלות שהתשובה להן היא לא אחת וגם תלויה בתפיסת העולם המשפחתית.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)