הליכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליכה
    צביה
    29/01/2009

שלום, הבן שלי בן שנה וחודש. מאז גיל 9 חודשים עומד ע"י החזקה ברהיטים. בגיל 11 חודשים התחיל ללכת גם בעזרת רהיטים לצד. הוא עדיין לא עומד לבד הוא חייב תמיכה או שלי או של רהיט, ישנם רגעים שהוא עוזב ואז אני רואה שהברכיים שלו מתחילות לרעוד והוא ישר מתיישב. בזמן האחרון הוא ממש מבקש שיחזיקו לו את הידיים כדי שנוביל אותו והוא הולך הוא ממש אוהב את זה. השאלה האם זה בסדר? באיזה גיל אמורים כבר לפחות לעמוד בלי תמיכה ואז כמובן ללכת באופן עצמאי? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליכה

הוספת תגובה

• פיספסו אותי?

צביה
    29/01/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לצביה

דבי גרוס דולב
    29/01/2009

הי צביה
    אנו לא רואים עיכוב בהליכה עד גיל שנה וחצי, כך שבנך לא נמצא בעיכוב. לפעמים לוקח לתינוק מעט יותר זמן כדי לסמוך על עצמו ועל שיווי המשקל שלו ולהתחיל ללכת לבד.
    בנתיים אני ממליצה דווקא לא להוליך אותו מפני שהדבר עלול לגרום לעיכוב בהליכה, בעת הולכה מסתמך התינוק עליכם ומעכב את פיתוח שיווי המשקל העצמאי.
    בנוסף, כדי לעבוד על שיווי המשקל אפשר לתת לו חוויות שונות של תנועה במרחב- הנפות, גלגולים עדינים, תנועה על כדור פזיו עליו הוא מונח וכו.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו