ישנה ביום וערה בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ישנה ביום וערה בלילה
    לימור
    31/01/2009

בתי בת 5 שבועות וישנה יפה במהלך היום כ4-5 שעות לסירוגין.כשמגיע הלילה לקראת 22 אנחנו מקלחים אותה ואני מניקה אותה לקראת 23 (למרות שאין שעות מסודרות עדיין זה באופן כללי האם זה בסדר?) מה שקורה זה שהיא אוכלת,אני מחליפה לה חיתול ומרדימה אותה והיא מתעוררת ישר איך שמניחים אותה בעריסה או לאחר 15 דק מקסימום מה כדאי לעשות? האם זה שהיא ישנה ביום מפריע לה לישון בלילה? כי תינוקות בגילה אמורים לישון גם ביום וגם בלילה לא?? ברגע שהיא מתעוררת אני צריכה להתחיל את כל התהליך מחדש של האכלה והרדמה והיא כבר ממש מתקשה להרדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ישנה ביום וערה בלילה

הוספת תגובה

• תגובה ללימור

דבי גרוס דולב
    01/02/2009

הי לימור
    ביתך עדיין מאוד מאוד צעירה וקשה לצפות לשעות אכילה ושינה מסודרות בגיל זה.
    אין כללים קבועים למה שתינוקות אמורים או לא לעשות בגיל זה בענייני שינה. יתכן ושנת היום מפריעה מעט לשנת הלילה אבל אני לא חושבת שכדאי להתערב כרגע בשנת היום שלה, שוב, כי היא צעירה מידי לזה. בהשמך, אם תראו שהיא ממשיכה חישון שעות רבות ביום אז כדאי יהיה להתערב אבל כרגע לא. תינוקות רבים מחליפים יום בלילה בתחילת חייהם. לכם נותר להמשיך ולהקנות הרגלי שינת לילה ויחד עם זאת להתחשב שזוהי תחילת הדרך והדברים האלה הולכים ומסתדרים בהמשך.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו