תינוקת בת 6 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 6 חודשים
    אורית
    01/02/2009

שלום ביתי בת 6 חודשים ושבוע והיא עדיין לא מיתהפכת לשום צד כל פעם שאני שמה אותה על הבטן היא קצת מרימה את עצמה על כפות הידיים גבוה לכמה דקות אבל אז היא מתייאשת ונישכבת מתחילה לעשות קולות של לא מרוצה עד שלא הופכים אותה בחזרה לגב כל פעם שאני מיתעקשת היא פשוט נישכבת והולכת לישון על הבטן כל הזמן הידיים שלה נפרסות לצדדים , אני מנסה לגרות אותה אני מנסה לעזור לה להיתהפך אבל כלום לא עוזר מה לעשות ? אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת 6 חודשים

הוספת תגובה

• תגובה לאורית

דבי גרוס דולב
    01/02/2009

הי אורית
    גיל 6 חודשים הוא הטווח העליון שבו אנו רוצים לראות התהפכויות, לכן כשמגיעים לגיל זה ועדיין אין התהפכות לאף צד אני ממליצה לעבור אבחון וללמוד תרגילים לתרגול ביתי. הסיבה לזה היא שישנו סיכוי סביר לכך שהעיכוב מקורו באיזשהו קושי אותו כדאי לאבחן ולפתור על מנת שלא ילווה אתהתינוק בהמשך דרכו ההתפתחותית
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוקת בת 6 חודשים

אורית
    02/02/2009

לאן אני צריכה לקחת אותה לאיבחון למי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך אורית

דבי גרוס דולב
    02/02/2009

הי אורית
    הכתובת לאבחון תלויה בך ובבחירתך. יש את טיפת חלב והתפתחות הילד וישנן שיטות נוספות, אחרות כמו ליווי התפתחותי (לפיו אני עובדת.)
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו