מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בת 6 חודשיםאורית01/02/2009
שלום ביתי בת 6 חודשים ושבוע והיא עדיין לא מיתהפכת לשום צד כל פעם שאני שמה אותה על הבטן היא קצת מרימה את עצמה על כפות הידיים גבוה לכמה דקות אבל אז היא מתייאשת ונישכבת מתחילה לעשות קולות של לא מרוצה עד שלא הופכים אותה בחזרה לגב כל פעם שאני מיתעקשת היא פשוט נישכבת והולכת לישון על הבטן כל הזמן הידיים שלה נפרסות לצדדים , אני מנסה לגרות אותה אני מנסה לעזור לה להיתהפך אבל כלום לא עוזר מה לעשות ? אורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לאורית
דבי גרוס דולב01/02/2009הי אורית
גיל 6 חודשים הוא הטווח העליון שבו אנו רוצים לראות התהפכויות, לכן כשמגיעים לגיל זה ועדיין אין התהפכות לאף צד אני ממליצה לעבור אבחון וללמוד תרגילים לתרגול ביתי. הסיבה לזה היא שישנו סיכוי סביר לכך שהעיכוב מקורו באיזשהו קושי אותו כדאי לאבחן ולפתור על מנת שלא ילווה אתהתינוק בהמשך דרכו ההתפתחותית
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוקת בת 6 חודשים
אורית02/02/2009לאן אני צריכה לקחת אותה לאיבחון למי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך אורית
דבי גרוס דולב02/02/2009הי אורית
הכתובת לאבחון תלויה בך ובבחירתך. יש את טיפת חלב והתפתחות הילד וישנן שיטות נוספות, אחרות כמו ליווי התפתחותי (לפיו אני עובדת.)
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)