שתי שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות
    יעלי
    07/02/2009

השאלות לא בדיוק קשורות להתפתחות, אבל אולי בכל זאת תוכלו לייעץ לי: 1. שמעתי כבר על המושג של תינוקות עצבניים בערב, אבל בכל זאת רציתי לוודא שמה שקורה אצלנו הוא בגדר הנורמלי (תינוקת ראשונה בחבר'ה ואין לי עם מי להתייעץ...). יוצא שהילדה החמודה שלנו (בת ארבעה חודשים) בוכה בממוצע 5 לילות בשבוע, במשך כשעה. הבכי ממשיך עד שהיא נרדמת / יונקת והיא לא ממש נרגעת מלהיות על הידיים. האם עלי לקחת אותה לרופא או שזה עדיין נורמלי? 2. עוד שאלה קטנה - בימים האחרונים הקטנה התחילה לעשות משהו חדש - מוציאה קצת לשון ואז נושפת אוויר דרך שפתיים קפוצות. זה יוצא שהיא עושה מה שמבוגרים היו עושים כדי לחקות קול של פלוץ. היא יכולה לעשות את זה במשך דקות ארוכות. מוכר לכם? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות

הוספת תגובה

• תגובה לטל

דבי גרוס דולב
    07/02/2009

הי טל
    1. אכן תינוקות רבים סובלים מחוסר שקט בשעות הערב, מה שניתן לעשות הוא לעזור להם לעבור זאת בשלום, לצאת לטיול, להשתמש במנשא, לתת עיסוי, הרבה ידיים וסבלנות. אני לא רואה מקום ללכת לרופא.
    2. לא מכירה אבל לא נשמע לי משהו יוצא דופן או מדאיג.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

יעלי
    07/02/2009

גם ספציפית על התשובה לי וגם בכלל - על הזמן שאתם משקיעים ביצירת הפורום המצוין הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לטל

קרן
    08/02/2009

היי טל בקשר לרעש שהיא עושה עם הלשון והשפתיים זה בסדר גמור ביתי עושה את זה מגיל ארבעה חודשים עד עכשיו(היא בת חצי שנה) וכל הילדים של חברותי ... היא אוהבת לשמוע את עצמה חחח את יכולה רק להנות מזה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו