בני בן ה-5.5 חודשים משמיע צעקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בני בן ה-5.5 חודשים משמיע צעקות
    טובי כהן
    08/02/2009

שלום רב, לאחרונה בני התחיל להשמיע צעקות מאוד חזקות כאשר הוא רוצה משהו(במיוחד כאשר הוא רוצה שירימו אותו). הבעיה העיקרית היא בלילה,עד עכשיו הוא היה קם פעם אחת בלילה אוכל וחזר לישון ,אבל בימים האחרונים הוא התחיל לקום פעמים בלילה לאכול ואח"כ לא רוצה לישון ומתחיל לצעוק שירימו אותו וישחקו איתו.ואני רואה שהוא מנסה גם להרים את הראש.(מה שמפריע הם הצעקות שמעירות את הילדים האחרים בבית)בעבר לפעמים הוא לא היה חוזר לישון מהר אבל היה ממשיך לשכב במיטה עד שהיה נרדם לבד(מאחר והוא לא היה מרעיש) אבל עכשיו הצעקות הם ממש חזקות ואני מנסה להחזיר אותו לישון עם המוצץ הוא מוציא אני מחזירה. כך יכול להיות שעה וחצי בלילה עד שהוא נרדם.) האם זה נורמלי?יש לציין שהוא עכשיו התחיל להתהפך וכל הזמן הוא מנסה להתרומם ולזוז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לטובי

דבי גרוס דולב
    08/02/2009

הי טובי
    לכל תינוק וילד יש התנהגות שונה ודרך אחרת להביע את רצונותיו. כמובן שאנו, כהורים, צריכים לתת גבולות בהתאם לגיל. עליכם להתעקש עם בנכם על שעות השינה שלו ,גם אם בהתחלה זה יהיה קשה, כשהוא מתעורר, להרגיע אותו אבל להחזיר אל המיטה, עליו להבין שאלה שעות שינה. במקביל לנסות ללמדו לא לצעוק, ניתן להגיד לו שלא יצעק, לדבר אליו בלחש על מנת שיבין את כוונתכם. תינוקות מבינים הרבה בגיל זה.
    בהצלחה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו