מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 שאלות דחופותנעמה11/02/2009
היי, יש לי 2 שאלות: 1- בגיל 3 שבועות התינוק שלי הרים את הראש ממש יפה כששכב על הבטן למשך פרק זמן יפה, אך כשהיה בן חודש ושבוע הוא הפסיק עם זה עד גיל חודשיים. בגיל חודשיים חזר להרים את הראש בצורה מדהימה. היום בגיל 3 וחצי חודשים הוא מרים את הראש אבל לא כמו לפני שבועים, אלא פחות. 2- בגיל חודשיים וחצי הוא התחיל להתהפך מהבטן לגב די בחופשיות במשך שבועיים ואף התחיל ניסיונות די מוצלחים להתהפך מהגב לבטן. כל זה למשך שבועיים, אבל לפני שבועיים כשהיה בםן 3 חודשים וכמה ימים הוא פשוט הפסיק. הוא לא מתהפך ולא ממש מנסה. אני ממש מודאגת, מה זה אומר? בנוסף, ביומיים האחרונים הוא התחיל ממש לצעוק, כאילו הוא מנסה את הקול שלו- יכול להיות? תודה, אמא מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לנעמה
דבי גרוס דולב11/02/2009הי נעמה
שתי התופעות שציינת נשמעות לי נורמליות. לתינוקות יש לפעמים התקדמויות ונסיגות בהתפתחות המוטורית. כל עוד המצב חוזר לעצמו ואף מתקדם, אין מה לדאוג. בנך התחיל להתהפך בשלב מוקדם מאוד (יתכן והיו אלה התהפכויות לא רצוניות) ולכן אין מה לדאוג גם לגבי זה.
לגבי השמעת הקולות, אלו אכן נסיונות שלו וגילוי הקול שלו ו..גם זה נורמלי!
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)