2 שאלות דחופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות דחופות
    נעמה
    11/02/2009

היי, יש לי 2 שאלות: 1- בגיל 3 שבועות התינוק שלי הרים את הראש ממש יפה כששכב על הבטן למשך פרק זמן יפה, אך כשהיה בן חודש ושבוע הוא הפסיק עם זה עד גיל חודשיים. בגיל חודשיים חזר להרים את הראש בצורה מדהימה. היום בגיל 3 וחצי חודשים הוא מרים את הראש אבל לא כמו לפני שבועים, אלא פחות. 2- בגיל חודשיים וחצי הוא התחיל להתהפך מהבטן לגב די בחופשיות במשך שבועיים ואף התחיל ניסיונות די מוצלחים להתהפך מהגב לבטן. כל זה למשך שבועיים, אבל לפני שבועיים כשהיה בםן 3 חודשים וכמה ימים הוא פשוט הפסיק. הוא לא מתהפך ולא ממש מנסה. אני ממש מודאגת, מה זה אומר? בנוסף, ביומיים האחרונים הוא התחיל ממש לצעוק, כאילו הוא מנסה את הקול שלו- יכול להיות? תודה, אמא מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות דחופות

הוספת תגובה

• תגובה לנעמה

דבי גרוס דולב
    11/02/2009

הי נעמה
    שתי התופעות שציינת נשמעות לי נורמליות. לתינוקות יש לפעמים התקדמויות ונסיגות בהתפתחות המוטורית. כל עוד המצב חוזר לעצמו ואף מתקדם, אין מה לדאוג. בנך התחיל להתהפך בשלב מוקדם מאוד (יתכן והיו אלה התהפכויות לא רצוניות) ולכן אין מה לדאוג גם לגבי זה.
    לגבי השמעת הקולות, אלו אכן נסיונות שלו וגילוי הקול שלו ו..גם זה נורמלי!
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו