זמן עירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זמן עירות
    מירי
    12/02/2009

שלום רב בני בן חודש וחצי פלוס. בזמן שהוא ער בין הארוחות אינני יודעת מה לעשות איתו מבחינת משחק כי הוא ממש קטן ולכן אני מנדנדת אותו בסלקל , דבר ששוב מרדים אותו ואת זה אני לא רוצה, אני מעבירה אותו מחדר לחדר כדי שילמד את הבית ויסתכל על הקירות עם תמונות, למשל בחדר של הבן הבכור יש מלא פוסטרים וצבעים, אז מהסלקל הוא מסתכל כך שעה על הכל ונרדם, האם זה נחשב לזמן פעילות עבורו? או שמא צריך כל הזמן לשים אותו במוביילים ומוסיקה,דבר שאני רואה שהוא ממש לא מחובר לזה כי אחרי דקה הוא צורח. ההסתכלות על חפצים ותמונות גורמים לו להניף ידיים למעלה ולהשמיע קולות של אה אה, משהו כזה, האם זה בסדר? שעה אחת כל פעם זה סביר לתינוק כה קטן? כי הוא ממש מתעייף אחרי שעה וחצי לשבת ככה ולהסתכל. תודה מראש מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זמן עירות

הוספת תגובה

• תגובה למירי

דבי גרוס דולב
    14/02/2009

הי מירי
    אתחיל ואומר ששהייה מרובה בסלקל איננה מומלצת ולא מהווה אתגר התפתחותי עבור תינוק. תינוקך כבר מגיע לגיל בו אפשר להשכיב אותו על מזרון פעילות עם ובלי אוניברסיטה ומשם תיתכן התפתחות מוטורית כגון שכיבה על הבטן ,הרמת ראש וכו. תינוק בגיל זה צריך בעיקר גירויים חושיים- הרבה מגע עמוק, לשמוע את הקול שלך, לצאת לטייל, להיות קצת לבד על המזרון, לגעת בו, להניע אותו, להיות על הידיים וגם מה שאת כבר עושה איתו.
    בהצלחה,
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו