מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זמן עירותמירי12/02/2009
שלום רב בני בן חודש וחצי פלוס. בזמן שהוא ער בין הארוחות אינני יודעת מה לעשות איתו מבחינת משחק כי הוא ממש קטן ולכן אני מנדנדת אותו בסלקל , דבר ששוב מרדים אותו ואת זה אני לא רוצה, אני מעבירה אותו מחדר לחדר כדי שילמד את הבית ויסתכל על הקירות עם תמונות, למשל בחדר של הבן הבכור יש מלא פוסטרים וצבעים, אז מהסלקל הוא מסתכל כך שעה על הכל ונרדם, האם זה נחשב לזמן פעילות עבורו? או שמא צריך כל הזמן לשים אותו במוביילים ומוסיקה,דבר שאני רואה שהוא ממש לא מחובר לזה כי אחרי דקה הוא צורח. ההסתכלות על חפצים ותמונות גורמים לו להניף ידיים למעלה ולהשמיע קולות של אה אה, משהו כזה, האם זה בסדר? שעה אחת כל פעם זה סביר לתינוק כה קטן? כי הוא ממש מתעייף אחרי שעה וחצי לשבת ככה ולהסתכל. תודה מראש מירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה למירי
דבי גרוס דולב14/02/2009הי מירי
אתחיל ואומר ששהייה מרובה בסלקל איננה מומלצת ולא מהווה אתגר התפתחותי עבור תינוק. תינוקך כבר מגיע לגיל בו אפשר להשכיב אותו על מזרון פעילות עם ובלי אוניברסיטה ומשם תיתכן התפתחות מוטורית כגון שכיבה על הבטן ,הרמת ראש וכו. תינוק בגיל זה צריך בעיקר גירויים חושיים- הרבה מגע עמוק, לשמוע את הקול שלך, לצאת לטייל, להיות קצת לבד על המזרון, לגעת בו, להניע אותו, להיות על הידיים וגם מה שאת כבר עושה איתו.
בהצלחה,
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)