בן שנה ןשלושה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנה ןשלושה חודשים
    מורן
    12/02/2009

בני מאוד נבון חייכן וחברותי הוא יודע לשחק במשחקי השחלה והרכבות צורות וכד' אך נמאס לו מהר מאוד אחרי שתי דקות הוא עובר ממשחק למשחק כל כמה דקות אני מנסה למנוע ממנו אך הוא יודע איפה הצעצןעים ולוקח אותם לבד השאלה אם זה תקחין ואם זה יסתדר יחד עם הזמן? בנוסף הוא התחיל להכות אבל אני לא חושבת שזה בכוונה להרביץ זה חלק ממשחק שלו מה עושים?? אנחנו מסבירים לו בהמון סבלנות שאסור להכות אבל אולי יש לך דרכים טובות יותר???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנה ןשלושה חודשים

הוספת תגובה

• תגובה למורן

דבי גרוס דולב
    14/02/2009

הי מורן
    המעבר ממשחק למשחק ואיבוד הסבלנות נובע לעיתים קרובות מחשיפה רבה מידי להרבה משחקים, התינוק מוצף חושית ומאבד עניין מהר מאוד. אני ממליצה לשים בפניו בכל פעם שניים, שלושה צעצועים, לתת לו לחקור אותם ולהחליף אחרי כשעה פחות או יותר. אם הוא יודע איפה הצעצעוים אפשר, כמובן, להחליף את מיקומם ולקחת שליטה בעניין זה.
    בעניין המכות, אם זה אכן מתוך משחק אז בהחלט להמשיך ולהסביר בעדינות שזו לא הדרך ובנוסף לתת דוגמא ולהראות כיצד אתם עושים זאת.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו