שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אורית
    15/02/2009

שלום ביתי בת שישה וחצי חודשים מאז שהיא נולדה כל הזמן כפות הידיים באגרוף סגורות עד היום אני כל הזמן פותחת לה את כף היד , חוץ משהיא משחקת ואז היא תופסת את הצעצועים היד שלה סגורה בצורת אגרות אפילו שאני שמה אותה על הבטן היא תומכת בכפות הידיים כשהיד לא פתוחה אלה בצורת באגרוף וגם כשהיא ישנה על הבטן כפות הידיים שלה סגורות כאגרוף ועם היא ישנה על הגב אז הידיים שלה לא מונחות אלה מוחזקות באוייר כאילו מגינות על הפנים שלה גם שאני מורידה לה אותם שיהיו פרוסות לצידיי הגוף שלה היא מרימה אותם בחזרה למה זה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תגובה לאורית

דבי גרוס דולב
    15/02/2009

הי אורית
    כפות ידיים אשר סגורות באופן קבוע בגיל זה יכולות להוות אינדיקציה לטונוס שרירים גבוה או למתח שרירים. האם ביתך מתהפכת ונעה בקלות? האם היא מרגישה לך מעט נוקשה או שרירית? אשמח לשמוע עוד פרטים על התפתחותה ולהמשיך בהתיחסותי.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

אורית
    15/02/2009

לפניי שבוע היא התחילה להיתהפך אבל רק מהבטן אל הגב ולדעתי היא קצת נוקשה , היא גם לא רגועה אני לא יודעת אם זה קשור , והיא בוכה שהיא נימצאת על הבטן יותר מכמה דקות בודדות אבל את הרגליים היא מזיזה המון שהיא על הגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לאורית

דבי גרוס דולב
    15/02/2009

הי אורית
    יתכן, אם כך, שהסיבה לקפיצת הידיים היא טונוס מוגבר. סימפטום כזה כדאי לאבחן באופן רציני יותר וללמוד כיצד לעזור לתינוק להרפות מעט, דבר שגם יקדם את התפתחותה המוטורית.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו