היתפתחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היתפתחות
    אורית
    15/02/2009

שלום ביתי בת שישה וחצי חודשים היא מיתהפכת רק מהבטן אל הגב ולא אוהבת להיות על הבטן בדיעבד אני מבינה שזה בגלל שהושבתי אותה מוקדם מידיי את רוב הזמן שלה היא מעבירה בישיבה עכשיו שהבנתי שביגלל שהיא יושבת היא לא מוכנה להיות על הבטן אני מנסה לתקן את המצב אבל זה מאוד קשה היא רוצה רק לשבת וכשאני שמה אותה על הבטן היא בוכה או פשוט מיתהפכת חזרה לגב יש משהו שאני יכולה לעשות או שזה כבר מאוחר מידיי ? ומה יקרה אם היא תדלג על השלב של להיתהפך מהגב לבטן וזחול האם זה יגרום לה לנזק ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היתפתחות

הוספת תגובה

• תגובה לאורית

דבי גרוס דולב
    15/02/2009

הי אורית
    טוב שגילית שהושבה איננה מומלצת ואף משבשת את ההתפתחות. אני ממליצה בחום להפסיק לגמרי את ההושבות ולבדוק אם המצב משתפר. פעמים רבות ההושבה גורמת לבעיתיות אותה קשה לאבחן באופן חד משמעי דרך פורום. אם אינך רואה שיפור לאחר הפסקת ההושבה או אם אינך מצליחה להפסיק להושיב אותה אני ממליצה על פנייה למדריכה להתפתחות תינוקות לקבלת אבחון ותרגילים.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו