תינוקת בת 8 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 8 חודשים
    ענת
    19/02/2009

שלום רב הבת שלי בת 8 חודשים מתפתחת יפה, היא כבר יודעת להוציא חרוזים ממגדל חרוזים להכניס כדורים לקופסא למחוא כפיים לשמה ידיים על הראש כששרים "ידיים למעלה על הראש" אך כשאני שמה אותה על הבטן היא מיד מתהפכת על הגב , לא אוהב להיות על הבטן, ואם היא כן על הבטן אז היא טיפטיפה זוחלת גחון אחורה. אני חייבת לציין שהיא מאוד אוהבת לעמוד אם זה סביב שולחן או בלול , הכוונה כשהיא נתמכת במשהו וכשהיא עומדת היא מתחילה לפסוע ולהזיז את הרגליים יש לי תחושה שהיא תדלג על הזחילה ושהיא אוטוטו תתחיל ללכת לדעתי זה לא טוב, נכון או שזה לא נורא? מה עליי לעשות כדי לעודד אותה להיות על הבטן ולזחול? אני מנסה להעסיק אותה כשהיא על הבטן ע"י משחק בכדור או בהפרחת בועות סבון היא די מחזיקה מעמד אבל לא להרבה זמן. תודה מראש ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת 8 חודשים

הוספת תגובה

• תגובה לענת

דבי גרוס דולב
    19/02/2009

הי ענת
    ביתך עדיין מתקשה בשלב שראוי לעבור כבר בגיל צעיר הרבה יותר- לשכב על הבטן, היא עוד לא ממש זוחלת אבל כבר נעמדת. לאור כל העובדות הללו אני ממליצה לקבל אבחון מעמיק וספציפי יותר מאשר בפורום כדי שביתך תוכל להתגבר על הקשיים שגורמים לה להתקשות לשכב על הבטן ולמהר לעמוד.
    זחילה חשובה מאוד להתפתחות הילד ויש לעשות את כל שניתן על מנת שלא ידלג עליה אבל מכיוון שאצלכם מדובר באוסף סמפטומים לא אוכל לייעץ ללא אבחון.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבחון

ענת
    23/02/2009

איפה אני יכולה לקבל איבחון בחיפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שירי קאשי
    24/02/2009

הי,
    את מוזמנת ליצור קשר עם מכללת צעד ראשון ולקבל המלצה על מדריכה שעובדת באזורך.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ענת

דבי גרוס דולב
    24/02/2009

אני מגיעה בשמחה לכל חלקי הארץ, את מוזמנת ליצור איתי קשר.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו