מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה תינוקי מנסה לעשות...?רוזה22/02/2009
שלום, קודם כל תודה רבה על העזרה גם לשירי וגם לדבי ועידן הבהרתם לי המון דברים גם מתשובות של אחרים יש לי שאלה הבן שלי בן 4 חודשים בשכיבה על הבטן הוא מרים ראש יפה וגם מתחיל להרים קצת חזה לפני כמה ימים הוא התחיל להרים טיפה את הטוסיק למעין קיפול של תנוחה עוברית ולדחוף עם רגל אחת ועם יד את הגוף האם הוא מנסה להתהפך? ככה זה נראה לפעמים הוא ממש מנסה די הרבה פעמים וכשלא מצליח נח על המזרון או מתעצבן האם לעזור לו?מה בדיוק צריך לעשות? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשירה
דבי גרוס דולב22/02/2009הי שירה
מה שאת מתארת יכול להיות נסיונות התהפכות או נסיונות התקדמות. אם בנך מנסה להתהפך מגב לבטן, העזרה היחידה שאת יכולה לתת לו היא לשים לב אם ידיו נמצאות ברוחב הכתפיים או בתנוחת "אווירון" שמונעת ממנו התהפכות. ואפשר לסדר לו את הידיים. בכל מקרה, הוא צעיר ואפשר לתת לו להתנסות ולמצוא את הדרך עד להיפוך.
בהצלחה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון...ושאלה נוספת
רוזה22/02/2009זה שקורה כשזה על הבטן?! הוא דוחף את עצמו קדימה עם הרגלים לפי לפעמים עם שתי הרגלים ולפעמים עם רגל אחת דוחף את עצמו לצד פעם אחת הוא באמת התהפך ככה אבל אני לא יודעת אם זה במקרה כשהוא עושה את זה יד אחת צמודה לגוף ויד אחת דוחפת היד שדוחפת זו היה שסמוכה לרגל שדוחפת...אני מקווה שהבנת אותי הוא ממש מקפיץ את עצמו האם הוא עושה זאת נכון? בד"כ שהוא על הבטן היידים ברוחב המרפקים לפעמים טיפה יותר ואז הוא מוריד יד אחת ומצמיד אותה לגוף ועםהיד השניה והרגל דוחף...מקווה שתבהירי לי את העניין? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשל לשירה
דבי גרוס דולב22/02/2009הי שירה
רבות ומגוונות הן הדרכים בהן מנסים תינוקות את נסיונותיהם הראשונים להתקדם. יתכן מאוד ומדובר בנסיונות התהפכות, אין לך אלא לחכות ולראות את התוצאות. בנך צעיר ולכן אין טעם להלחץ או לדאוג בנושא זה.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)