בן 5 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 5 חודשים
    אמא
    23/02/2009

בני בן 5 חודשים, הוא אינו מתהפך , ועדיין אינו נתמך במרפקים, שאני לקחתי אותו לפני שבוע למכון להתפתחות הילד, והפזיותרפיסטית אמרה שיש לו טונוס שרירים גבוה בחלק העליון של הגוף. קיבלתי 4 תרגילים לעבוד איתו, אך לא תמיד התינוק מוכן לשתף פעולה, והרבה פעמים הוא מתנגד וברור לי שרק בגלל שזה קשה לו!!! והאמת שאני לא רואה באופק התקדמות לכיוון של התהפכות ! רציתי לדעת האם זה איחור משמעותי בהתפתחות אצלו??? האם אני יכולה להשעין אותו על כרית הנקה למרות שהוא עדיין לא חזק מספיק??? תודה רבה מראש:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 5 חודשים

הוספת תגובה

• תגובה לאורלי

דבי גרוס דולב
    23/02/2009

הי אורלי
    בנך עדיין לא נמצא ביחור משמעותי אבל הבעיה ממנה הוא סובל תגרום כנראה לעיכוב. טונוס גבוה מפריע להתפתחות התקינה ומקשה מאוד על תנועה חופשית של הגוף . אינני יודעת איזה תרגילים קיבלת בפזיותרפיה אבל אין ספק שצריך לתרגל עם התינוק ולעבוד על הקשיים שלו. את יכולה לחכות עוד קצת ואת יכולה גם לשקול סוג אחר של טיפול כמו השיטה לפיה אני עובדת- ליווי התפתחותי לתינוקות שנותן מענה יפה לבעיות מסוג אלה.
    אני לא ממליצה על שימוש בכרית הנקה שכן היא רק מנציחה את המתח ולא מלמדת את הגוף להרפות. אשמח לתת לך פרטים נוספים.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו