מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 5 חודשיםאמא23/02/2009
בני בן 5 חודשים, הוא אינו מתהפך , ועדיין אינו נתמך במרפקים, שאני לקחתי אותו לפני שבוע למכון להתפתחות הילד, והפזיותרפיסטית אמרה שיש לו טונוס שרירים גבוה בחלק העליון של הגוף. קיבלתי 4 תרגילים לעבוד איתו, אך לא תמיד התינוק מוכן לשתף פעולה, והרבה פעמים הוא מתנגד וברור לי שרק בגלל שזה קשה לו!!! והאמת שאני לא רואה באופק התקדמות לכיוון של התהפכות ! רציתי לדעת האם זה איחור משמעותי בהתפתחות אצלו??? האם אני יכולה להשעין אותו על כרית הנקה למרות שהוא עדיין לא חזק מספיק??? תודה רבה מראש:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לאורלי
דבי גרוס דולב23/02/2009הי אורלי
בנך עדיין לא נמצא ביחור משמעותי אבל הבעיה ממנה הוא סובל תגרום כנראה לעיכוב. טונוס גבוה מפריע להתפתחות התקינה ומקשה מאוד על תנועה חופשית של הגוף . אינני יודעת איזה תרגילים קיבלת בפזיותרפיה אבל אין ספק שצריך לתרגל עם התינוק ולעבוד על הקשיים שלו. את יכולה לחכות עוד קצת ואת יכולה גם לשקול סוג אחר של טיפול כמו השיטה לפיה אני עובדת- ליווי התפתחותי לתינוקות שנותן מענה יפה לבעיות מסוג אלה.
אני לא ממליצה על שימוש בכרית הנקה שכן היא רק מנציחה את המתח ולא מלמדת את הגוף להרפות. אשמח לתת לך פרטים נוספים.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)








.jpg)
