הצילו!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו!!
    יפעת
    27/02/2009

שלום לכולם.... יש לי ילדה בת 6 שבועות שבמילים עדינות , מתישה אותנו : היא נרדמת רק על ידי לחישה טפיחה על הידיים ורק כאשר היא בשניה עמוקה ניתן להעיבריה למיטה וגם אז - רק רק על הבטן , אם חלילה נשים אותה על הגב או על הצד היא מתעוררת אחרי 20-30 דקות. או שהיא מתעוררת סתם כך , או שהיא מתעוררת מוך זה שהיא לוחצת (כנראה גזים) ומתןך הלחיצות הללו היא קמה. במהלך היום אני שמה אותה על הבטן ואין בעיה , אך אבוי איזה לילות - כמו כן גם אם אני לא מרימה אותה כשהיא מתחילה להתעורר אלא עושה לחישה-טפיחה - זה לא עוזר .... בקיצור אני ממש ממש אובדת עצות והדבר גורם, לדברי בעלי - לא להנות מהילדה.... אודה על עצות מכל וכל.... יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילו!!

הוספת תגובה

• תגובה ליפעת

דבי גרוס דולב
    27/02/2009

הי יפעת
    אני מאוד מבינה לליבך ,אכן מדובר בתקופה לא קלה. אבל חשוב לזכור שביתך צעירה מאוד ועדיין מתרגלת לעולם החדש וכל מה שהיא עוברת הוא מאוד לגיטימי. תינוקות רבים מתקשים בתקופה זו וזקוקים לתמיכתנו המלאה. לאחר כ"כ הרבה חודשי תנועה ומגע ברחם הגיוני לגמרי הצורך להרדם תוך תנועה ומגע קרוב. לדעתי, תפקיד ההורים בחודשים הראשונים הוא לענות על צרכי התינוק ואחד מצרכים אלה הוא תנועה לצורך הירדמות. גם ההתעוררויות התכופות הן תופעה שכיחה אשר מתחילה להתאזן עם הזמן. אני מאמינה שאם תינוק מקבל מענה לצרכים אלה הוא מתחיל להתרגל ולהרגע בהדרגה ולהינות יותר מחייו החדשים.
    צריך הרבה סבלנות ושאר רוח, בהצלחה.
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו