התקפי זעם אצל ילד בן שנה וארבע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי זעם אצל ילד בן שנה וארבע
    אושרית
    03/03/2009

שלום רב בני בן שנה וארבעה חודשים בשלושה שבועות האחרונים הוא נוטה להתעצבן מכלום ואני לא מצליחה להבין איך אני יכולה לעזור לו ולי לעבור את התקופה הזו יש כמה דברים שהוא עושה כמו לשרוט את עצמו בבטן כאשר הוא במקלחת ערום עד כדי כך שיש לו פצעים בבטן או לגרד את הראש גם עד כדי פצעים או שהוא מתעצבן ונושך את עצמו כאשר אני מנסה לוודא למה ומתי זה קורה זה יכול להיות מכל דבר אין משהו ספציפי שבגללו זה קורה גם לדוגמא אם הוא לא רוצה לישון במיטה או מתעורר באמצע הלילה הוא בוכה עד שהוא גורם לעצמו להשתעל עד שהוא מקיא אבל גם רואים שהילד מתאמץ להקיא אני ובעלי מנסים להחזיק אותו לחבק לנסות להבין מה הוא רוצה אך ללא הצלחה עד שהוא לא מגיע למיטה שלנו הוא לא נירגע מעבר לכך הילד מאוד קשור לאבא שלו כל היום הוא מחפש אותו מהרגע שאנחנו מגיעים מהגן ב16 עד19 שבעלי מגיע ומאותו הרגע הוא לא מוכן להיות אתי אם אני מנסה לעזור לו במשהו או להחזיק אותו הוא מרביץ לי ומזיז אותי כדי שאבא שלו יגיש לו עזרה יש לציין שבגן הוא מתנהג למופת לא מתעצבן ולא נושך לא את עצמו ולא ילדים אחרים אני באמת חסרת כל עצה ואנחנו לא יודעים איך להתמודד אולי אני לא מצליחה להבין מה הוא רוצה וזה אולי מתסכל אותו אך אני לא יודעת איך אני יכולה להתמודד עם זה אשמח לתושבה בהקדם תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לאושרית

דבי גרוס דולב
    03/03/2009

הי אושרית
    מכיוון שמדובר בהתנהגות מעט יוצאת דופן ומכיוון שאינני עוסקת בתחום ההתנהגותי, אינני יכולה לעזור לך וממליצה להתיעץ עם מטפל התנהגותי או פסיכולוגי כלשהו.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו