הפעלת תינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפעלת תינוק
    רוזה
    06/03/2009

בוקר-טוב, רציתי לדעת האם הפעלה מרובה של התינוק יכולה לגרום נזק כולשהו?להפיראקטיביות למשל? יש לי תינוקת בת כמעט 5 חודשים מגיל 3 חודשים היא הייתה ביוגה לתינוקות למשך חודשים שיעור פעם בשבוע ובנוסף תירגלתי איתה כל יום את התרגילים בבית ,וגם הייתי איתה בחוג עיסוי תינוקות ואני עושה לה כל יום מסז בשעות הערב. הילדה מאוד פעילה ואני גם די מפעילה אותה הרבה תרגילים ,מסזים כדור פיזיו לאחרונה אמרו לי שהיא נראית היפראקטיבית אני מאוד חוששת שאולי עשיתי טעות? אודה לתשובה מהירה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפעלת תינוק

הוספת תגובה

• תגובה לשירה

דבי גרוס דולב
    06/03/2009

הי שירה
    תחילה, זהו גיל מאוד מאוד מוקדם מכדי להגדיר היפראקטיביות. ישנם תינוקות פעילים יותר או פעילים פחות אבל בהחלט לא ברמה פתולוגית.
    חשוב להפעיל את התינוק אבל חשוב גם לתת לו להיות סתם כך, ללא פעולה ולא להציף את חושיו יתר על המידה.
    הפעלתנות של ביתך לא חייבת להיות תוצאה של ההפעלות שלך אבל שימי לב לזה שאין צורך בהפעלה מתמדת ושווה לשקול להוריד מעט מההפעלות.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו