מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זחילהשיר11/03/2009
שלום, בני בן כמעט 7 חודשים. רציתי לשאול איזה תרגילים אני יכולה לעשות לעידוד הזחילה. (לפעמים הוא מנסה להגיע לצעצועים וכשלא מצליח בוכה..) תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד פרטים...
שיר11/03/2009לאחר חיפוש בפורום מוסיפה כמה פרטים (שאולי הייתם שואלים)- הוא מתהפך לכל הכיוונים (גב לבטן ממזמן ומהבטן לגב לאחרונה ), מסתובב ציר לשני הכיוונים. כאמור מיבב כשלא מגיע לצעצוע ולכן אני רוצה לעזור לו. לאחר עיון בפורום יש לי 2 שאלות: 1. ראיתי שכתבתם על תרגיל ההצלבה יד-רגל. זה תרגיל שאני עושה ממזמן. לאחרונה כבר לא נותן לי להרים לו רק רגל אחת אלא מרים את 2 הרגליים (ואני צריכה עם היד השניה למנוע מהרגל באותו צד לעלות). זה אומר משהו? 2. מה בעצם אני אומרה לעודד עכשיו? קודם זחילה או קודם עמידת 6? אשמח לתרגילים המתאימים למצבו. תודה ראב מראש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשיר
דבי גרוס דולב11/03/2009הי שיר
בגיל 7 חודשים אנו רואים סימנים ראשונים של זחילה ואחד מהם הוא סיבוב סביב ציר כך שיתכן ובנך בדרך לזחילה. בתחילה טוב יהיה אם תינוק יזחל זחילת גחון וכדי לעודד אותה אפשר להמשיך עם ההצלבות (ההתנגדות שלו אינה אומרת כלום), בנוסף את יכולה לתת לו "קונטרה" בכפות הרגליים כשהוא רוצה להתקדם לצעצוע, לגרות אותו להעברות משקל מיד ליד כשהוא שוכב על הבטן ע"י צעצוע בגובה הכתף.
מכיוון שהוא עדיין לא בעיכוב התפתחותי אפשר גם לתת לו זמן ולגלות את הדרך לזחילה.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)