זחילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זחילה
    שיר
    11/03/2009

שלום, בני בן כמעט 7 חודשים. רציתי לשאול איזה תרגילים אני יכולה לעשות לעידוד הזחילה. (לפעמים הוא מנסה להגיע לצעצועים וכשלא מצליח בוכה..) תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זחילה

הוספת תגובה

• עוד פרטים...

שיר
    11/03/2009

לאחר חיפוש בפורום מוסיפה כמה פרטים (שאולי הייתם שואלים)- הוא מתהפך לכל הכיוונים (גב לבטן ממזמן ומהבטן לגב לאחרונה ), מסתובב ציר לשני הכיוונים. כאמור מיבב כשלא מגיע לצעצוע ולכן אני רוצה לעזור לו. לאחר עיון בפורום יש לי 2 שאלות: 1. ראיתי שכתבתם על תרגיל ההצלבה יד-רגל. זה תרגיל שאני עושה ממזמן. לאחרונה כבר לא נותן לי להרים לו רק רגל אחת אלא מרים את 2 הרגליים (ואני צריכה עם היד השניה למנוע מהרגל באותו צד לעלות). זה אומר משהו? 2. מה בעצם אני אומרה לעודד עכשיו? קודם זחילה או קודם עמידת 6? אשמח לתרגילים המתאימים למצבו. תודה ראב מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשיר

דבי גרוס דולב
    11/03/2009

הי שיר
    בגיל 7 חודשים אנו רואים סימנים ראשונים של זחילה ואחד מהם הוא סיבוב סביב ציר כך שיתכן ובנך בדרך לזחילה. בתחילה טוב יהיה אם תינוק יזחל זחילת גחון וכדי לעודד אותה אפשר להמשיך עם ההצלבות (ההתנגדות שלו אינה אומרת כלום), בנוסף את יכולה לתת לו "קונטרה" בכפות הרגליים כשהוא רוצה להתקדם לצעצוע, לגרות אותו להעברות משקל מיד ליד כשהוא שוכב על הבטן ע"י צעצוע בגובה הכתף.
    מכיוון שהוא עדיין לא בעיכוב התפתחותי אפשר גם לתת לו זמן ולגלות את הדרך לזחילה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו