מוחא כפיים בגיל 6 וחצי חודשים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוחא כפיים בגיל 6 וחצי חודשים?
    דנה
    14/03/2009

התינוק שלי בן 6 וחצי חודשים כבר שבוע ימים שהוא מוחא כפיים ברגעיי שמחה והתלהבות בלי שמבין להערכתי ובלי מודעות לזה גם אם אני מוחאת כפיים הוא לא חוזר אחריי פשוט מוחא בהתלהבות וברציפות כשטוב לו מה דעתך ......?יכול כבר בגיל כזה מתי בד''כ מתחילים למחוא כפיים או שזה הגיל בערך?ודבר נוסף איך אפשר לסייע לו לזחול כרגע רק עושה ציר במקוום לא מעבר אשמח לתרגילים אם אפשר...תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לדנה

דבי גרוס דולב
    14/03/2009

הי דנה
    תינוקך אכן התחיל מוקדם מהרגיל למחוא כפיים ואם זה קורה הרי שזה יכול להיות..
    מחיאת כפיים יכולה להתחיל בגיל 8 חודשים אבל גם בגיל שנה, זהו לא שלב חד משמעי בהתפתחות.
    לדעתי אין צורך להאיץ ולתרגל עם תינוק בן חצי שנה זחילה במיוחד לאור העובדה שהוא כבר עושה צעדים לשם בצורת סיבוב סביב ציר.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אצלי...

ליטל
    16/03/2009

הבת שלי בת 7 חודשים מזה מספר ימים מוחאת כפיים לקצב של שירים (לרוב לא יד נפגשת ביד שניה אלא מעין נפנוף כזה...). בנוסף גם רוקדת...(עומדת על 6 וזזה קדימה ואחורה לפי הקצב.)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן 10 חודשים ו3 שבועות לא מוחה כפיי

נ.ש
    21/03/2010

היי,

הילד שלי עדיין לא מוחה כפיים, הוא בן 10 חודשים ושלושה שבועות.
    אני קצת נלחצת מזהץ האם יש כמה טיפים שיכולים לעזור?

ובכלל בגיל הזה, מה הוא אמור לעשות?

הילד שלי זוחל די יפה, יושב ועומד בעזרת הלול או אן אני עוזרת לו, אבל הוא מתרומם לבדץ

קצת מבואסת......נ.ש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו