בעיות אכילה בתינוקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות אכילה בתינוקת
    אביב
    15/03/2009

שלום, ביתי בת 10 חודשים, לא ממש אוהבת לאכול, (היא אוכלת סימילאק בכמות קטנה ביותר ומעט מאוד אוכל מוצק אחר) . לאחרונה בגלל מחלות שונות אוכלת אפילו פחות, יש לציין שהיא די קטנה (נמצאת באחוזון 10) אני די מודאגת האם זה עלול לגרום לבעיות התפתחות שונות ובכלל... האם כדאי לתת ויטמינים מעוררי תיאבון או משהו אחר שיגרום לה לאכול יותר או לגדול בצורה כזו או אחרת? (בטיפת חלב הציעה לי לשים שמן בסימילאק?!) ומצד שני האם זה לא יגרום לבעיה הפוכה (יש סיפורים על מקרים של ילדים שלא אכלו ועכשיו צריכים דיאטה)? האם יש מה לעשות והאם בכלל צריך לעשות משהו? תודה רבה על העזרה אני ממש בדילמה מכל הנושא. אביב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות אכילה בתינוקת

הוספת תגובה

• למה לא ענו לי?

אביב
    16/03/2009

אני אשמח לתגובה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאביב

דבי גרוס דולב
    16/03/2009

הי אביב
    השאלה היא סוג השאלות עליהן יש להתיעץ עם רופא הילדים.
    אי אכילה מרובה איננה גורמת בד"כ לבעיות התפתחות ולי ידוע שאם אין ירידה באחוזונים אז לא דואגים במיוחד. אני, באופן אישי, לא מתחברת לעניין הוספת שמן בסימיליק ולגבי ויטמינים כדאי להתיעץ עם מישהו שהוא מומחה בדבר.
    צר לי שלא יכולתי לעזור לך יותר, זה איננו תחום ההתמחות של הפורום.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו