תינוק בן חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן חצי שנה
    יוליה
    18/03/2009

שלום!! תינוק שלי כבר חצי שנה ורציתי להתחיל לתת לו אוכל מוצק. מגיל 4 חודשים התחלתי לתת לו דייסות מטרנה שערבבתי עם חלב אם (דרך בקבוק) כדי שיתרגל למרקם החדש. עכשיו אני מנסה לתת לו דייסה או פירה ירק מכפית והוא פשוט לו מוכן לקחת!!! הוא אוטם את פיו כך שפשוט אי אפשר להכניס לו שום דבר לפה וכשאני סוף סוף מצליחה הוא צורח מקיא מכעכע? עושה את עצמו נחנק כך שאני פשול מיובשת ומיואשת ... ניסיתי גם לשלב בקבוק תוך כדי האכלה כדי שירגע אך לשווא.... מזה כבר כמה ימים שאני נלחמת איתו - ניסיתי להחזיק אותו כמה שיותר זמן כדי שיהיה רעב בתקווה שאולי יאכל משהו -כלום לא עוזר!!!! האם כדי לי לחכות עם זה או להתעקש,? ישמ טיפים? אני מרגישה שחלב אם כבר לא מספיק לו והוא כל הזמן רעב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן חצי שנה

הוספת תגובה

• אל תעקשי איתו...

אמא
    18/03/2009

זה רק יגרום לו להתנגד יותר ולקשר אוכל למשהו שלילי!! אני הייתי עושה הפסקה של כמה ימים ואז נותנת לו בהדרגה כל פעם קצת תוך כדי שירים וכייף וברגע שלא רוצה יותר להפסיק מייד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למיואשת

דבי גרוס דולב
    18/03/2009

שלום מיואשת
    לפעמים השלבים הראשונים של התחלת המוצקים הם קשים ומייאשים כשהתינוק מסרב.
    חשוב להמשיך ולנסות מאכלים שונים וטקסטורות שונות אבל לא בכוח. לנסות, ואם יש סירוב להפסיק אבל לנסות שוב בארוחה הבאה. אפשר גם לעשות הפסקה של כמה ימים ולחזור לנסות.
    אם את מרגישה שחלב אם כבר לא מספיק לו, את יכולה לשלב גם תמ"ל על מנת שלא יהיה רעב.
    אל יאוש, דברים משתנים כל הזמן אצל תינוקות
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו