מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילד בן 3 שבועות...לירון23/03/2009
שלום, בני בן 3 שבועות, ולפני כ 3 ימים התחיל לסבול מגזים... ניסינו הכול ומצאנו כי טיפות גליקול מקלות עליו מעט, כמו כן, "להפתעתנו" הוא נרגע ונרדם רק על הידיים. בכל רגע שאנחנו מנסים להחזיר אותו למיטה הוא מתחיל לבכות ולהתכווץ. שאלתי היא ובעצם החשש שלי הוא להרגיל אותו להיות על הידיים כל הזמן. האם נכון בשלבים האלו כן להרגיע רותו על הידיים ולתת לו לישון לילה שלם עלינו או לתת לו לישון קרוב אלינו? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה ללירון
דבי גרוס דולב23/03/2009הי לירון
בגיל 3 שבועות מאוד מוקדם מכדי לדבר על הרגלים. אם בנך נרגע מהכאבים רק על הידיים אז בהחלט יש לאפשר לו את זה.
האם לתת לו לישון לילה שלם עליכם זו שאלה של תפיסה ושל בטיחות. אם זה נכון לכם מבחינה משפחתית ואם אינכם חוששים חלילה מתאונה הרי שזה בסדר. אם לא אז אפשר לניח אותו קרוב אליכם.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)








.jpg)

(1).jpg)