גדילה??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גדילה??
    שירה
    23/03/2009

שלום, אני מניקה הנקה מלאה את בני בן הארבעה חודשים. עד לפני שבוע, ישן 12 שעות בלילה עם 2 התעוררויות קצרות מאוד להנקה,ולקח מוצץ, מלפני שבוע מתעורר כמעט כל שעה בלילה לינוק, לא מוכן לקחת מוצץ, ורוצה להיות כל הזמן על הידיים... בלילה, מה שהיה לוקח פעם 5 דקות להרדימו במיטה לוקח היום קרוב לשעה...(אם מנסים על הידיים נרדם תוך שניה), חשבתי שאולי מדובר בתקופת גדילה והוא רוצה להגדיל את כמות החלב, אבל שבוע??? חשוב לציין שהוא חיוני, פעיל, צוחק ומחייך, לא נראה שכואב לו משהו... אני ממש מתוסכלת ולא יודעת מה גרם לנסיגה הזאת... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גדילה??

הוספת תגובה

• תגובה לשירה

דבי גרוס דולב
    23/03/2009

הי שירה
    שינויים אלה אכן קורים לפעמים ללא סיבה נראית לעין וזה קשה ומתסכל. יתכן שזה ישתנה שוב מעצמו ויתכן שתידרש עבודה שלכם על מנת לשנות זאת.
    לצערי אין לי שום דרך אחרת להציע לך חוץ מזו החד משמעית בה אתם מחליטים אם ומתי אתם עושים את השינוי ומתעקשים להשאיר במיטה כשחושבים שלא מדובר ברעב, מרימים על הידיים כשהבכי גובר, מרגיעים ומחזירים למיטה וחוזר חלילה עד שהתינוק מתרגל מחדש.
    אין ספק, לפי התיאור שלך, שלא מדובר בבעיה של ממש אלא במודעות חדשה ליכולות שלו.
    אם אתם מחליטים ללכת על דרך ההרגלים החדשים חשוב להיות עכביים ולא לבלבל את התינוק.
    בהצלחה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו