המשך תרגולים לבת בת 8 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך תרגולים לבת בת 8 חודשים
    אורלי
    24/03/2009

שלום, אחרי חודש של תרגולים, בתי בשבועיים האחרונים התחילה להתהפך מגב לבטןמספר רב פעמים ביום ואף התחילה לזחול אחורה (זחילת גחון). היא מאוד פעילה על הבטן מושכת צעצועים ומשחקת איתם. הייתי רוצה לדעת אלו תרגילים עכשיו אני צריכה לעבוד איתה? (היא בת 8 חודשים) בתודה מראש, אורלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לאורלי

דבי גרוס דולב
    24/03/2009

הי אורלי
    חשוב מאוד שביתך תתהפך גם מהבטן לגב, לא הבנתי מהודעתך האם היא עושה זאת או לא.
    אם היא כבר מתהפכת לשני הצדדים אז נרצה לראות סימנים לזחילה. דחיפה לאחור היא מהסימנים הראשונים לזחילה. כדי לעודד התקדמות קדימה את יכולה לתת לה "קונטרה" בכפות הרגליים וכך ללמד אותה להתקדם. אפשר להניח לפניה מכשולים שונים שתעבור- כריות, שמיכות, הרגליים שלכם וכו.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תרגולים לתינוקת בת 8 חודשים

אורלי
    24/03/2009

צהריים טובים, בתי התחילה להתהפך מבטן לגב בגיל 3 חודשים ורק בשבועים האחרונים (תודות לתרגילים שהצעתם לי) היא התחילה להתהפך מגב לבטן בריבוי פעמים ביום . היא משחקת לה על הגב או על הבטן כמה שחפץ לה !!! וכמו שאמרתי התחילה לזחול אחורה בצורה גחון. מתי היא אמורה להגיע לעמידת 6? ואילו תרגילים כדאי לבצע איתה בשלב זה? בתודה, אורלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לאורלי

דבי גרוס דולב
    25/03/2009

הי אורלי
    כפי שציינתי בהודעתי הקודמת, נשמע שביתך נמצאת בדרך לזחילה אם היא כבר דוחפת לאחור.
    אני חוזרת, בנתיים אפשר לתת לה "קונטרה" בכפות הרגליים כדי לעודד התקדמות קדימה ולהעמיד בפניה מכשולים שונים כדי לאתגר את הזחילה.
    תחילה אמורה ביתך לזחול זחילת גחון אבל הדבר לא תמיד קורה ולאחר מכן תבוא עלייה על 6 וזחילה, בגילאי 7-9 חודשים.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו