מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך תרגולים לבת בת 8 חודשיםאורלי24/03/2009
שלום, אחרי חודש של תרגולים, בתי בשבועיים האחרונים התחילה להתהפך מגב לבטןמספר רב פעמים ביום ואף התחילה לזחול אחורה (זחילת גחון). היא מאוד פעילה על הבטן מושכת צעצועים ומשחקת איתם. הייתי רוצה לדעת אלו תרגילים עכשיו אני צריכה לעבוד איתה? (היא בת 8 חודשים) בתודה מראש, אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לאורלי
דבי גרוס דולב24/03/2009הי אורלי
חשוב מאוד שביתך תתהפך גם מהבטן לגב, לא הבנתי מהודעתך האם היא עושה זאת או לא.
אם היא כבר מתהפכת לשני הצדדים אז נרצה לראות סימנים לזחילה. דחיפה לאחור היא מהסימנים הראשונים לזחילה. כדי לעודד התקדמות קדימה את יכולה לתת לה "קונטרה" בכפות הרגליים וכך ללמד אותה להתקדם. אפשר להניח לפניה מכשולים שונים שתעבור- כריות, שמיכות, הרגליים שלכם וכו.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תרגולים לתינוקת בת 8 חודשים
אורלי24/03/2009צהריים טובים, בתי התחילה להתהפך מבטן לגב בגיל 3 חודשים ורק בשבועים האחרונים (תודות לתרגילים שהצעתם לי) היא התחילה להתהפך מגב לבטן בריבוי פעמים ביום . היא משחקת לה על הגב או על הבטן כמה שחפץ לה !!! וכמו שאמרתי התחילה לזחול אחורה בצורה גחון. מתי היא אמורה להגיע לעמידת 6? ואילו תרגילים כדאי לבצע איתה בשלב זה? בתודה, אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לאורלי
דבי גרוס דולב25/03/2009הי אורלי
כפי שציינתי בהודעתי הקודמת, נשמע שביתך נמצאת בדרך לזחילה אם היא כבר דוחפת לאחור.
אני חוזרת, בנתיים אפשר לתת לה "קונטרה" בכפות הרגליים כדי לעודד התקדמות קדימה ולהעמיד בפניה מכשולים שונים כדי לאתגר את הזחילה.
תחילה אמורה ביתך לזחול זחילת גחון אבל הדבר לא תמיד קורה ולאחר מכן תבוא עלייה על 6 וזחילה, בגילאי 7-9 חודשים.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)