ביתי בת שנה ולא נעמדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביתי בת שנה ולא נעמדת
    רחלי
    27/03/2009

ביתי בת שנה לא מעונינת לזחול בוכה מתהפכת על הצד , אבל זוחלת אחורה, לא מתישבת לבד, רק כשמושיבים אותה .
    בטיפת חלב האחות טוענת שהידה בסדר ולא צריך לפנות לרופא למוסמך, לפני כחצי שנה פניתי לאורטופד ואמר לי לשוב כשהילדה תתחיל ללכת לשו בבחזרה , רצתי לשאול האם צריך או נחוץ ללכת שוב למרות שתגובת הרופא ואחות טיפת חלב טוענים שהכל בסדר.
    אודה לך על תשומת הלב ,
    רחלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביתי בת שנה ולא נעמדת

הוספת תגובה

• תגובה לרחלי

דבי גרוס דולב
    27/03/2009

הי רחלי
    צר לי ,אבל בניגוד לטיפת חלב, אני חושבת שביתך נמצאת בעיכוב לא קטן. העובדה שהיא לא נעמדת פחות מטרידה אותי, יותר חשוב שהיא לא זוחלת. בגיל שנה אני כבר מצפה מתינוק לזחול במיומנות ואם איננו עושה זאת הרי שיש משהו ספציפי שמעכב בעדו. את אותו הדבר יש לאבחן ולתרגל על מנת ליישר קו בהתפתחות ועל מנת שהקושי לא יופיע בהמשך.
    בעיה נוספת היא ההושבה- הושבה לפני שתינוק מתיישב בעצמו איננה מומלצת מסיבות רבות, אחת הסיבות היא הסיכוי שזה יגרום לאי רצון לזחול או לדילוג על שלב זה.
    אני יודעת שאני מביעה דיעה לחלוטין שונה מזו ששמעתם עד כה אבל זו ראיייתי המקצועית על התפתחות תינוקות ואני חושבת שחשוב מאוד לטפל בעניין. אם אינך מוצאת תשובה בטיפת חלב או אצל רופא הילדים שלכם, אני מזמינה אותך להשתמש בליווי התפתחותי אשר נותן מענה טוב ומקצועי לבעיות מסוג זה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו