כאבי בטן תינוק 17 יום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן תינוק 17 יום
    רינת
    29/03/2009

בני בן 17 יום בתחילה היה אוכל חלב אם כאשר הייתי שואבת בלבד כאשר היו לי יציאות אחריי כל אכילה , יציאות מסודרות ללא כאבי בטן למשך שבוע וחצי.

לאחר מכן הפסיק לי לגמריי החלב אם ונאלצתי לתת מטרנה כתחליף. מאז החלפת התמ"ל התינוק לא רגוע הוא כל הזמן מתאמץ בללחוץ לקקי.

יש לציין שיש לו פעמיים יציאות ביום , אבל הוא כל הזמן מנסה ללחוץ...

הוא אוכל בכל ארוחה 80 מ"מ , ארוחות מסודרות כל 3 שעות.

מה לעשות? איך להרגיע ?

אמרו לי שכאשר הוא לוחץ לשים טיפת שמן זית בפי הטבעת ע"מ שיחליק , מה דעתכם ??

טיפים ועיצות יעזרו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן תינוק 17 יום

הוספת תגובה

• תגובה לשרית

דבי גרוס דולב
    29/03/2009

הי שרית

תחילה, אפשר אולי לנסות ולהחליף את סוג התמ"ל, אפשר לעשות עיסוי בבטן וסיבובים עם כיוון השעון, לקפל לו רגליים לכיוון הבטן בשכיבה על הגב, להרבות בערסול כמניעה לכאבי הגזים. ואם כלום לא עוזר אפשר ללכת לרופא להתיעץ לגבי החלפת התמ"ל ותמיד לזכור שבסביבות גיל 3חודשים זה עובר.

בברכה

דבי גרוס דולב מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשרית לגבי השמן זית...

רוזה
    29/03/2009

אני עשיתי כך לביתי הייתה לה אותה בעיה וזה ממש עזר כמובן לא באופן שגרתי אלא אחרי יומיים שלא עשתה יציאה לוקחים גפרור עוטפים אותו היטב בצמר גפן אך עדיין שיהיה דק טובלים בשמן זית ומגרים את פי הטבעת ממש בהתחלה ויחד עם זאת מצמידים רגלים לבטן וזוב טובלים לא לפחד לשים הרבה שמן זה ממש עוזר ותראי שאחרי שבועיים זה כבר יסתדר מעצמו...תרופת סבתא הכי טובה שיש..

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו