הושטת ידיים להרמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הושטת ידיים להרמה
    לילי
    01/04/2009

שלום,
    בני בן תשעה וחצי חודשים, זוחל מהר על שש, מתרומם על ברכיו, מתיישב מגיל 8.5 חודשים, אומר אבא ובה-בו (בקבוק), עירני, סקרן, מוחא כפיים, משחק ומרים צעצועים בעצמו, לעיתים גורר אותם ברחבי הבית, אחיזת פינצטה מגיל 7.5.
    העניין הוא שלרוב אינו מושיט ידיו להרמה, ראיתי אותו עושה זאת רק פעמים ספורות. לעומת זאת, מגיל 6 חודשים, אם אני באה להרים אותו הוא מרים את חלק הגוף העליון (כאילו עוזר לי להרימו, התרוממות דרך הבטן).
    האם מה שאני מתארת תקין לגיל זה?
    תודה,
    לילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הושטת ידיים להרמה

הוספת תגובה

• הושטת ידיים

שירי קאשי
    01/04/2009

הי לילי,
    אם הוא רק לא מרים ידיים להרמה אבל כן עושה את התנועה במצבים אחרים זה בסדר. ייתכן והוא פשוט רגיל שמבינים שהוא רוצה שירימו אותו. במידה ויש קושי כללי בהרמת הידיים כדאי לתרגל אותו על ידי הגשת בועות סבון כל פעם ליד אחרת בגובה. ייתכן ויש לו חגורת כתפיים חלשה ויש צורך לעבוד על כך. אם אכן יש קושי אני ממליצה לפנות למדריכת התפתחות על מנת לאבחן ולהתאים תרגילים נוספים.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו