2 בעיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 בעיות
    מירי
    01/04/2009

שלום רב
    בני בן ה3 חודשים וחצי בקושי ישן.
    כל תנומה במהלך היום היא לא יותר מחצי שעה או שעה גג. האם נורמלי?
    אמנם הוא קם גם לשעה משחק ואני מחזיקה אותו בידיים או בעגלה או סתם צוחקת איתו ככה עם דובונים ומול הטלביזיה אבל הוא אחרי שעה מפהק ורוצה לישון אבל שוב לחצי שעה או שעה,
    זה בסדר לגילו? בלילה ישן רצוף, מתעורר לא התעוררות מלאה ואוכל "מתוך שינה" ושוב חוזר לישון כל הלילה.
    שאלה שנייה: הוא ממש שונא על הבטן, מה עושים? אחרי פחות מדקה הראש נופל לו בתוך המשטח ופשוט לא מסוגל להחזיק את עצמו עם ראש למטה מעבר לדקה, מרוב שהוא שונא שאני כמעט ולא נותנת לו כך לסבול אבל הוא חייב לא כך?
    אודה על שתי התשובות
    מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 בעיות

הוספת תגובה

• תגובה למירי

דבי גרוס דולב
    01/04/2009

הי מירי
    שעות השינה של בנך נשמעות לי נורמליות ותקינות.חשוב לעשות את כל שניתן על מנת להעניק לתינוק את מירב שעות השינה להן הוא זקוק במשך היום אבל אם נעשו כל הנסיונות ובכל זאת אלה שעות השינה, הרי שזה הצורך שלו. אם הוא לא נשאר מאוד עייף אחרי שינה כזו אז זה בסדר.

חשוב מאוד מאוד שתינוק ישכב הרבה על הבטן, משם מתחילה ההתפתחות המוטורית של תינוק- התרוממות, הרמת ראש וזחילה. בפורום זה מתצאי תרגילים רבים לחיזוק השכיבה על הבטן, תרגלי אותם ואם לא תראי שינוי כדאי אולי לשקול מפגש אישי אחד. לגבי הרמת הראש- כדאי לעכוב אחרי זה ולראות שיש שיפור בהרמת הראש לאחר שתתחיל השכיבה על הבטן אחרת חשוב לשלול חגורת כתפיים חלשה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו