מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר שינהמירי04/04/2009
שלום רב,
בני בן 3 וחצי חודשים.
הוא בכל שעות היום , ער שעתיים ונרדם לחצי שעה בלבד, וחוזר חלילה,
כך יוצא שהוא ער כל היום.
למה הוא לא מסוגל להירדם שעה פלוס?
אני אפילו תנומה לא יכולה לתפוס, גם בזמן שהוא נרדם השינה לא חזקה וכל דבר קטן מקים אותו,
אני לא שומרת על דממה בבית וגם לא רעש, אז הכל רגוע ובכל זאת לא ישן,
אני ממש קורסת בגללו, כי תינוקות בגילו אמורים לישון יותר לא?
יש לציין שהוא מתעורר לו בכיף עם חיוך ולא בגלל כאב או משהו כזה.
לגבי הזנה אוכל כל 3 שעות מטרנה 120 מ"ל.
בלילה קל לו למשוך יותר שעות, מושך עד 4 או 5 שעות גג.
בזמן ערות משחקת איתו, או אוניברסיטה או משחקים רעשנים, לעתים יוצאת איתו בעגלה אם יפה בחוץ.
אנא עזרתך.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה למירי
דבי גרוס דולב04/04/2009הי מירי
שינה של תינוקות תלויה רבות בטמפרמנט שלהם, ישנם תינוקות שזקוקים לפחות שעות שינה מאחרים. חשוב שתעשי את שביכולתך כדי לסייע לו להירדם ולישון כמה שאפשר אבל מצד שני, אם זה מה שמספיק לו והוא איננו עייף בין שינה לשינה הרי שאין הרבה מה לעשות בנידון. אני מבינה שלך זה קשה אבל לצערי אין לי עיצת פלא לקושי זה. המשיכי לנסות ולהרדים אותו מייד לאחר שהוא מתעורר בלי להוציא אותו מהמיטה או להוציא ולנסות להרדים שוב על הידיים. אפשר גם לנסות לישון איתו יחד במיטה שלך (תוך הקפדה על תיחום המיטה) ואולי זה מה שיעזור לו וגם לך לישון מעט יותר. אני מקווה שעם הזמן (וזה קורה הרבה) זה ישתנה ויתאזן.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)