זחילה - דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זחילה - דחוף
    ליאת
    10/04/2009

בתי בת 8 חודשים עדיין לא זוחלת , אחרונית וסביב עצמה כציר היא מסתובבת אבל קדימה לא היא מתחילה עכשיו גם לעמוד בלול שלה , שאני עושה איתה תרגילים ומנסה לנדד אותה קדימה ואחרונה שהיא על עמידת 4 היא מתייאשת ונופלת למצב שכיבה אני שמה לה מכשולים שתנסה לעבור אותם והיא מתחילה לבכות וזוחלת ארוכה .

מה אני צריכה לעשות בקשר אלייה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זחילה - דחוף

הוספת תגובה

• תגובה לליאת

דבי גרוס דולב
    10/04/2009

הי ליאת
    סיבוב סביב ציר ודחיפה לאחור הם בד"כ סימנים לזחילה אבל עניין ההיעמדות יכול להיות בעייתי כשהוא קורה לפני זחילה. קשה לי לאבחן את ביתך ולייעץ מה לעשות בלי להכיר את גופה ולראות מה גורם לה לעמוד לפני הזחילה. פעמים רבות מדובר בזקיפת יתר של הגב אשר מקלה מאוד על עמידה אך מקשה על עלייה על 6. אם לא תראי צעדי זחילה בקרוב כדאי אולי לשקול אבחון ספציפי יותא מאשר על גבי פורום ולעזור לה באמצעים פשוטים ללמוד לזחול לפני העמידה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ליאת
    12/04/2009

יש אפשרות אולי לבוא אלייך לפגישת ייעוץ או אם את מכירה מישהו שאני יכולה להתייעץ איתו לגבייה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ליאת

דבי גרוס דולב
    12/04/2009

הי ליאת
    את בוודאי יכולה לפגוש אותי לפגישת יעוץ, מוזמנת ליצור איתי קשר
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו