התפתוחת התינוק בגיל 8 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתוחת התינוק בגיל 8 חודשים
    נטע
    11/04/2009

היי,
    בני בן 8 חודשים, עדיין לא הכי מתלהב להתהפך מגב לבטן והפוך,רק כשמניחים דבר שהוא אוהב,כמו פלפון או חותים וכד'. כעט הוא התחיל לעשות סיבובי ציר (בצורה איטית לדעתי),
    בימים האחרונים אף התחיל לזחול טיפה אחורה. אני מדגישה את העובדות הנל הוא עושה באיטיות רבה ואם אין לידו משהו או משהו אז הוא לא עושה.
    האם יש לו איזה בעיה? או מה אני אמורה לעשות בנדון?
    נ.ב זהו ילד שני שלי, כאשר הילדה עשתה הכל ולא הייתי צריכה להתערב אפילו.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לנטע

דבי גרוס דולב
    11/04/2009

הי נטע
    אכן נשמע שבנך עושה את הדברים מעט באיטיות, הן מבחית קצב התפתחות והן מבחינת קצב הביצוע היומיומי. קשה לי להצביע על הקושי הספציפי שלו בלי להכירו ולדעת מה בדיוק הבעיה אבל יש סיכוי שיש לו קושי מסוים. כדאי לעכוב אחר התפתחותו ולהחליט עכשיו או בשלב מתקדם יותר לקבל אבחון מדויק יותר ולתרגל איתו בבית על מנת לעזור לו מעט.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נטע
    11/04/2009

תודה על התשובה.
    אני בהחלט חושבת לקחת אותו לפיזיותרפיה. אציין שאני עושה איתו פעילות בבית
    בעזרת כל מיני תרגילים שלמדו אותי, אני רואה התקדמות מסויימת אבל עדיין לא מספיק לגיל שלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו