גיל 9 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל 9 חודשים
    שלי
    16/04/2009

שלום,

בני בן 9 חודשים כמעט ורציתי לדעת מה הוא כבר אמור לעשות.
    הוא זוחל, יושב ונעמד לבד אך עדיין לא משחק במשחקים כגון- מגדל טבעות שצריך להשחיל- מתי זה קורה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל 9 חודשים

הוספת תגובה

• תגובה לשלי

דבי גרוס דולב
    17/04/2009

הי שלי
    בנך מתפתח יפה וטוב ואף מקדים את זמנו. כמו תמיד אני ממליצה לא לבדוק בדקדקנות יתר כל צעד וצעד אם הכל בסדר. כרגע הוא לא משחק במגדל טבעות, המשיכי להציג זאת בפניו ובהמשך הוא בוודאי ישחק גם בו. בנתיים הכל בסדר, תהנו ממנו!
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שלי
    19/04/2009

תודה על תשובתך,

שאלה נוספת- הוא עושה את כל הדברים שציינתי אך מה שמאד מטריד אותי הוא שהוא מתהפך רק לצד שמאל. כלומר- גם אם אני אשים לו כשהוא על הגב צעצוע שהוא רוצה בצד ימין, הוא יתהפך לצד שמאל ע"מ לזחול אל הצעצוע

מה עושים???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשלי

דבי גרוס דולב
    19/04/2009

הי שלי
    כדי לעודד התהפכות דרך הצד השני נסי את התרגילים הבאים:
    1. בשכיבה על הגב הביאי את הברך אל הרצפה הנגדית (של הצד המתקשה כמובן) והחזיקי אותה שם כנגד הרצפה עד שיסיים את ההיפוך לצד בו קשה לו.
    2. להרבות בהשכבה על הצד המתקשה ולנסות להשאיר שם ע"י מגע עמוק לאורך צד הגוף העליון.
    3. לחבר כפות ידיים וכפות רגליים לכדי כדרור ולגלגל את התינוק מצד לצד, לסיים מידי פעם בהיפוך מלא לצד המתקשה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו