מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גיל 9 חודשיםשלי16/04/2009
שלום,
בני בן 9 חודשים כמעט ורציתי לדעת מה הוא כבר אמור לעשות.
הוא זוחל, יושב ונעמד לבד אך עדיין לא משחק במשחקים כגון- מגדל טבעות שצריך להשחיל- מתי זה קורה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לשלי
דבי גרוס דולב17/04/2009הי שלי
בנך מתפתח יפה וטוב ואף מקדים את זמנו. כמו תמיד אני ממליצה לא לבדוק בדקדקנות יתר כל צעד וצעד אם הכל בסדר. כרגע הוא לא משחק במגדל טבעות, המשיכי להציג זאת בפניו ובהמשך הוא בוודאי ישחק גם בו. בנתיים הכל בסדר, תהנו ממנו!
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שלי19/04/2009תודה על תשובתך,
שאלה נוספת- הוא עושה את כל הדברים שציינתי אך מה שמאד מטריד אותי הוא שהוא מתהפך רק לצד שמאל. כלומר- גם אם אני אשים לו כשהוא על הגב צעצוע שהוא רוצה בצד ימין, הוא יתהפך לצד שמאל ע"מ לזחול אל הצעצוע
מה עושים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשלי
דבי גרוס דולב19/04/2009הי שלי
כדי לעודד התהפכות דרך הצד השני נסי את התרגילים הבאים:
1. בשכיבה על הגב הביאי את הברך אל הרצפה הנגדית (של הצד המתקשה כמובן) והחזיקי אותה שם כנגד הרצפה עד שיסיים את ההיפוך לצד בו קשה לו.
2. להרבות בהשכבה על הצד המתקשה ולנסות להשאיר שם ע"י מגע עמוק לאורך צד הגוף העליון.
3. לחבר כפות ידיים וכפות רגליים לכדי כדרור ולגלגל את התינוק מצד לצד, לסיים מידי פעם בהיפוך מלא לצד המתקשה.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)