היקשרות לבובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היקשרות לבובה
    מאיה
    16/04/2009

שלום בתי בת 8 חודשים. התפתחות תקינה (זחילה, ישיבה וחברותית מאוד לרוב האנשים, גם זרים).
    היינו עכשיו בחופשה ומישהי הרימה גבה כשראתה את בתי נרדמת עם דובי (התחיל לאחרונה) ואמרה שההקשרות שלה לדובי נובעת מתחליף לאמא? האם זה נכון?

ראשית, היא נעזרת בדובי רק לשינה אבל אם היא מחבקת אותו במשך היום זה אמור לאמר לי משהו??!
    אם יש לך כתבה בנושא גם אשמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היקשרות לבובה

הוספת תגובה

• מי שאמר לך את זה....

עדי
    17/04/2009

תסלחי לי אבל ממש מטומטם!! זה דבר נורמלי ותקין לחלוטין!!!! אל תתני לאנשים מפגרים כאלה להכניס לך שטויות לראש. ברור שזה תחליף לאמא, אבל חלק מההתפתחות התקינה של תינוק הוא למצוא לעצמו תחליפים לסימביוזה שהיתה לו עם האם בחודשים הראשונים. המצב הפתולוגי הוא כאשר הסימביוזה נמשכת והילד לא מצליח למצוא תחליפים בעצמו!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאני

דבי גרוס דולב
    17/04/2009

הי אני
    הנה סיבה ודוגמה טובה למה לא צריך להקשיב ולקחת לתשומת הלב דברים שנאמרים לנו ע"י הסובבים אותנו. תינוקות רבים מאוד וילדים אינספור נעזרים בבובה או בדובי על מנת להירדם ויש לזה אפילו שם מקצועי- חפץ מעבר. אל נא תקשיבי לכל ההערות סביבך, הכל טוב ותקין ובטח ובטח לא מהוו התחליף לשום דבר, שתיהנה מבובה!
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו