תינוקת בת 4 חודשים שונאת את העגלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 4 חודשים שונאת את העגלה
    לילית
    18/04/2009

שלום,
    בתי הראשונה בת 4 חודשים. מהיום הראשון היא בכתה ללא הפסקה בעגלה (אמבטיה)
    ולכן עשיתי שימוש במנשא לופי ומדי פעם הנחתי אותה בעגלה בטיולים היומיים שלנו.
    לפני שבועיים עברנו לטיולון - וראיתי כי טוב. או לפחות ככה חשבתי שאולי באמבטיה היא לא רואה "עולם" ולכן היא בוכה.
    אבל גם בטיולון היא בוכה ללא הפסקה (ריפדתי לה את הטיולון במזרון לעגלה).
    האם תוכלי ליצור עמי קשר במייל כדי שאני אמסור לך את שם העגלה (אני לא רוצה למסור את שם העגלה כי זה לא ראוי).
    אשמח מאוד מאוד להמלצתך להמשך
    אני כבר לא יודעת אם לקנות עגלה חדשה (טיולון) ולראות את הילדה שלי תאהב אותה יותר.
    האם באמת הבעיה בעגלה . אין לי חברות עם תינוקות כך שאין לי את האפשרות לבחון את התגובה שלה בעגלה אחרת
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עגלה

שירי קאשי
    19/04/2009

הי לילית,
    בגיל קטן בודאי שהילדה לא חיפשה לראות עולם ולכן סביר כי משהו אחר הפריע לה בשהות בעגלה. קשה לי להאמין כי הגורם הוא בסוג העגלה אלא יותר סביר כי היא היתה זקוקה לתחושת החום שהרגישה עליך וכיום כשהיא כבר יותר גדולה היא כמובן יודעת לדרוש את מה שיותר נעים לה. כמובן שזו רק השערה וייתכן כי קיים גורם אחר. אני מציעה לך בשלב זה עדיין לא לותר על האמבטיה. תנסי להשכיבה על הבטן באמבטיה ולהתחיל ללכת. לא להשבר מיד אם מתחילה לבכות כששמים אותה אלא לתת לה קודם להתרגל לכך שמתחיל טיול. עצם התנועה תורמת ליכולת להרפות ולהרגיש נינוח. במידה וזה לא הולך תנסי שוב בטיולון, תני לה צעצוע להחזיק ביד או משהוא אחר להשיח את דעתה. יחד עם זאת חשוב לציין כי כבר נתקלתי בתינוקות שפשוט לא רצו עגלה ואכן טוב שישנם כיום מנשאים מעולים שיכולים להתאים לכל אחד.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה

מאיה
    21/04/2009

עצה מאמא-
    גם אני חושבת שאין קשר לסוג העגלה, יש הרבה תינוקות שאני מכירה שלא "מתים" על העגלות
    או כסאות הבטיחות ברכב, אבל הזמן עושה את שלו.
    בסוף היא תתרגל , אל תרגילי הרבה על המנשא כי אז היא תתרגל להרבה ידיים, היא תתרגל להיות בגובה העיינים שלך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו