התפתחות תינוקת בת 9 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות תינוקת בת 9 חודשים
    דנה
    19/04/2009

שלום,

בתי בת 9 חודשים וחצי.
    רק לפני כמה ימים התחילה לזחול גחון.
    היא מנסה מזה זמן מה לשבת אבל עדיין לא מצליחה להתיישב בעצמה.
    עדיין לא מראה נסיונות לעמוד.
    אני קצת מודאגת.
    האם בצדק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לדנה

דבי גרוס דולב
    19/04/2009

הי דנה
    ביתך נמצאת בעיכוב קטן. זה שהיא זוחלת גחון זה טוב, בשלב הבא נרצה לראות עלייה על 6 וזחילת 6, אם זה לא יגיע בקרוב כדאי יהיה לשקול אבחון, אבל לא לדאוג! התישבות מגיעה דרך עלייה על 6 והטיית הטוסיק לאחור, אשמח לדעת איך מנסה ביתך להתישב אם היא איננה עולה על 6 כדי לשלול שיבוש התפתחותי. נסיונות עמידה עדיין אינם רלוונטיים מפני שהיא עדיין לא זוחלת על 6 ולא מתישבת עצמאית.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

דנה
    20/04/2009

תודה על תשובתך.
    לגבי ניסיונות להתיישב - היא מתהפכת על הצד כשהגוף נשען על היד ומנסה לדחוף את עצמה למעלה. לי זה נראה כמו ניסיונות להתיישב, אולי אני טועה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדנה

דבי גרוס דולב
    20/04/2009

הי דנה
    זה אכן נשמע כמו נסיונות התישבות, זוהי דרך לא שכיחה להתישבות אבל בהחלט טובה ולא משובשת. המשיכי לעכוב אחר התפתחות הזחילה ואם לא תראי שיפור בשבועות הקורבים כדאי לשקול אבחון.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו