בת 9 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 9 חודשים
    אורית
    20/04/2009

שלום
    ביתי בת 9 חודשים , ועדיין לא זוחלת , היא התחילה להיתהפך מאוחר בגיל 7 חודשים
    והיום היא נימצאת חופשי על הבטן מיתהפכת לכל הכיוונים בקלות מיסתובבת כמו ציר ומידי פעם גם זוחלת קצת אחורה , האם זה שהיא התחילה להיתהפך מאוחר יגרום לזה שהיא תתחיל לזחול מאוחר?
    האם לגשת איתה לאיבחון ? אם לא אז עד איזה גיל לחכות אם זה לא קורה ?
    מה כדי לי לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 9 חודשים

הוספת תגובה

• תגובה לאורית

דבי גרוס דולב
    20/04/2009

הי אורית
    ביתך אכן נמצאת בעיכוב קטן אבל קשה לדעת האם זה נובע מקושי או רק בשל העובדה שהיא התחילה הכל מעט מאוחר. דחיפה לאחור מהווה בד"כ סימן לתחילת זחילה, לכן כדאי אולי לחכות עוד שבועות בודדים, לראות אם יש התקדמות ואז להחליט אם לקחת לאבחון. אשמח לשמוע מימך בהמשך ולדעת האם יש התקדמות ואיך כדאי להמשיך.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 9 חודשים

אורית
    27/04/2009

היי
    עכשיו היא גם דוחפת אחורה וביומיים האחרונים היא התחילה לנסות לעלות לעמידת שש אבל היא מנסה מעט מאוד כאילו פעם פעמיים שלוש ביום לא יותר מיזה
    שהיא הייתה בת 7 חודשים לקחתי אותה לאיבחון דרך קופת חולים כי היא לא היתהפכה
    יצא שהכל בסדר אצלה , הבעיה הייתה אני שהושבתי אותה מגיל 6 חודשים ולא שמתי אותה על הבטן
    מספיק ואז היא התחילה הכל מאוחר
    בכל אופן השאלה שלי אם את בעצם יכולה לתת לי תרגילים בפגישה ולהראות לי איך לגרות אותה איך לדחוף אותה כי אני לא רוצה לחכות לרגע האחרון עם זה (כמובן שבתשלום, הכוונה שלי אם זה משהו שאת עושה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך אורית

דבי גרוס דולב
    27/04/2009

הי אורית
    כמובן שאני יכולה לאבחן וללמד תרגילים, זהו עיסוקי.. את מוזמנת ליצור איתי קשר דרך הפרטים שלי המופיעים מטה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו