בן שנה וחודשיים-שונא אמבטיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנה וחודשיים-שונא אמבטיות
    טלי
    04/05/2009

שלום, בני בן השנה וחודשיים לא מסכים להכנס לאמבטיה הוא נהיה גוש שריר ולא מסכים לכלום רק צורח בהיסטריה כשמכניסים אותו לאמבטיה
    ניסינו להכניס אותו עם בעלי שמחזיק אותו-או בתוך הטבעת לתינוקות...והוא לא איפשר לנו למקם אותו בזה.... הכנסנו אותו עם משחקים והוא לא נרגע
    רק כשהוא מחוץ לאמבטיה במגבת הוא מיד נרגע
    אנו אובדי עצות..... נשמח לקבל יעוץ מה ניתן לעשות בכזה מצב...??
    תודה מראש
    טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אמבטיה

שירי קאשי
    05/05/2009

הי טלי,
    תופעה זו אינה קשורה בתחום התמחותי אך אנסה לת לך רעיון. תנסו להציע לו להכנס לאמבטיה כשהוא עטוף במגבת ואז כשהוא כבר במים לפתוח אותה בהדרגה. אפשר לתת לו לשחק עם בועות סבון בתוך האמבטיה. לעשות אמבטית קצף (יש כיום אפילו קצף צבעוני שצובע את המים בשלל צבעים). מקוה שאחד הדברים יעזור לכם ואני מזמינה אמהות מנוסות נוספות להציע רעיונות יצירתיים נוספים.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמבטיה

נטלי
    16/05/2009

היי

בני בן שנה,עד לפני שבועיים-שלושה האמבטיה הייתה שעת שמחה וחגיגה, ופתאום,צעקות צרחות הוא פשוט לא היה מוכן להכנס (ודבר לא עזר- צעצועים,קצף..), במשך שבועים קילחתי אותו זריז לפעמים אפילו בעמידה בכיור. הוא התחיל להתעניין מאוד במים שזרמו מהברז, היום אני מכניסה אותי לאמבטיה חצי ריקה ונותנת למים לזרום מהברז, הוא מרותק ורק מנסה "לתפוס את המים"...

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו