עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    נ
    18/05/2009

שלום אני אמא לילד בן שנתים וחודש ותינוקת בת חצי שנה בעוד 10 ימים ב"ה

אציין ששניהם נמצאים עם האבא בבית ואני עובדת והבעיה הגדולה היא שאנחנו לא מצליחים לשים את התינוקת על משטח מהסיבה שהבן עולה עליה ובקיצור מסכן אותה ובכל פעם שניסיתי זה היה נסיון כושל שמן הסתם ישר הוצאתי אותה אל הלול , התינוקת שוכת על הבטן ומרימה את הראש מצוין כבר מגיל חודש , אציין ששמתי אותה המון על הבטן ואף פעם לא ישנה על הבטן גם לא ביום , היא ישנה על הצד ומסתובבת מצד לצד אך עדין לא התהפכה מלבד פעם אחת שאכזה בלול והתהפכה והגב לבטן גם לא מה עליי לעשות? אשמח לקבל עצתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

• חצי שנה

שירי קאשי
    19/05/2009

הי עדי,
    לפי דברייך אני רואה שאת מבינה את החשיבות של שהייה על הרצפה. הלול יוצר שטח שהוא מוגבל מבחינת גודל וגם כאשר התהפכה עשתה זאת בעזרת משיכת הלול בידיים. בכדי לקדם אותה אין מנוס מלמצוא זמן בו היא יכולה להיות על הרצפה ולפתח את המוטוריקה. היא כבר היתה צריכה להיות עמוק בשלב ההתהפכויות ואפילו להתחיל נסיונות של זחילה. בתוך הלול זה לא יקרה. תנסו למצוא זמן ששניכם בבית או שיש עזרה של מבוגר נוסף בו אחד יכול להעסיק את הגדול ואחר משגיח על התינוקת. אפשר לעשות זאת גם בגן שעשועים שהגדול משחק והתינוקת על שמיכה נהנית מהמרחב.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו