מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת 9 חודשיםרינת20/05/2009
ביתי בת9 חודשים בידיוק, התחילה לזחול גחון 8.5 חודשים, היא מגביהה בית החזה עי יישור הידיים, אך אני לא רוצה ניסיון לעלות על הבירכיים.חשוב לי להבהיר שביתי התחיל ההכול לעשות בגבול הטווח הנורמלי זא היא התהפכה לראשונה 5.5-6 חודשים, סיבוב ציר 7.5,הכל אצלה קצת באיטיות למרות שהיא אנרגטית פעילה מאוד!!!
איזה תרגילם יכולים לעזור לה לעלות על הבירכיים?
2. היא לא עושה כפיים או שלום , זה בסדר?
3. היא אומרת אבא , עוגה, את זה, כן, בקבוק, עוד, כשאני שואלת אותה איפה הכלב היא מחפשת אותו עם העיניים, אך לא יודעת לשייך את המילה אבא לאביה זה בסדר?נשמע בסדר פחות או יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לענבר
דבי גרוס דולב20/05/2009הי ענבר
ביתך זוחלתהתהפך מעט מעט יותר מאוחר מהממוצע. אני מוצאת מקום להשאיר אותה עוד מעט זמן על הזחון שכן זוהי זחילה טובה, איכותית ותורמת רבות לקואורדינציה, להצלבות ולתנועתיות הגוף. תני לה עוד כמה שבועות להתנסות בזחילה זו ואם לא תראי התקדמות, חזרי אלי.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)