צפייה בטלוויזיה בגיל שלושה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צפייה בטלוויזיה בגיל שלושה חודשים
    מיה
    20/05/2009

הי הבת שלי בת שלושה חודשים לפעמים לפני שינה שאנחנו נותנים לה בקבוק אחרון לפני שמשכיבים אותה לישון שמנו לב שהיא נמשכת לטלוויזיה היא מסובבת את הראש להסתכל היא ממש מהופנטת מהטווליזיה בעלי קנה לה שני די וי די לילדים לגיל הרך ואנחנו שמים לה לעשר דקות כל יום, האם זה מוגזם? הם זה לא מומלץ בגיל הזה?
    הדי וי די מכיל שירים וסיפורים לילדים והיא מגיבה לזה היא מחייכת וצוחקת וצורחת מרוב אושר.
    ואחרי עשר דקות נרדמת בעצמה ואז אנחנו מכבים את זה.
    אני משתדלת במשך היום לגרות אותה ברעשנים או באוניברסיטה שרה לה שירים ומקריאה לה סיפורים היא מאוד נהנית מזה ומחכה כל פעם שאני אשתשע איתה.
    האם זה מוגזם ביל הזה או להיפך זה טוב?
    מיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צפיה בטלויזיה אצל תינוקות

שרון
    20/05/2009

גם אני מעוניינת לדעת האם מבחינה בריאותית ניתן לאפשר לתינוקת בת 4 חודשים לצפות בטלויזיה - האם אין נזק למערכת הראיה, לעיניים או למוח?
    ואם אין נזק, האם הם יכולים לצפות בכל דבר או רק בתכנים של תינוקות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למיה

דבי גרוס דולב
    20/05/2009

הי מיה
    לפי המחקרים הרשמיים, שימוש בטלוויזיה איננו מומלץ לתינוקות מתחת לגיל שנה, בכלל. כמובן ש-10 דקות אינם יכולים לגרום לשום נזק אבל ב10 דקות אלה מתחילה ההתאהבות של התינוקות בטלוויזיה והדרישה הולכת וגדלה. אני לא מדברת כרגע על התכנים, כל דבר ירתק תינוק לטלוויזיה, גם חדשות..
    ההחלטה כמה ומה לחשוף לטלוויזיה היא שלכם בלבד.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו