גיהוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיהוק
    מירי
    21/05/2009

שלום רב
    לבני בן ה-5 חודשים יש בעייה של גיהוק תמידי בערך 8 עד 10 פעמים ביום, זה מעצבן אותו והוא ממש מקטר בגלל זה עם ניג'וסים.
    הוא לא בולע אויר מהבקבוקים של בי פרי כך נראה לי, ויש לו מוצץ אבל מוזר לי למה זה קורה לו כל הזמן .
    בעיקר זה קורה אחרי האוכל שהוא אוכל מטרנה בבקבוק בי פרי.
    אני לא יודעת איך לעצור לו את זה למרות ששמעתי שיטות לעצירת גיהוקים זה נכון?
    אילו שיטות יש לעצירת גיהוקים?

שאלה שנייה שאשמח אם תוכלו להתייחס אליה זה בקשר לעצה מספר של טרייסי הוג,
    שבה היא כתבה שצריך "להאביס" את התינוק באוכל ביום בכדי שיישן טוב בלילה.
    האמנם?
    אני עושה את זה, כי בלילות הוא רוצה לאכול כל 3 שעות, אז נותנת לו דייסה ב-11 בלילה,
    ואחר כך כל 3 שעות קמה לתת אוכל, ב- 02.00 בלילה, ב-05.00 והלאה.
    אז לא בטוחה שזה ממש עוזר, אבל לפעמים אם אני עושה כל 3 שעות ביום, אז פחות קם בלילה, אני גם נותנת לו פורמולה לפני שהוא מתחיל לנג'ס, 10 דקות לפני תום ה-3 שעות.

אשמח מאד להדרכתך, ועל תשובות שתי השאלות.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיהוק

הוספת תגובה

• תגובה לשירי

דבי גרוס דולב
    21/05/2009

הי שירי
    אני לא מכירה ומעולם לא שמעתי על שיטה לעצירת גיהוקים... אני גם לא חושבת שקיימת כזאת. זה מצב שצריך פשוט להשלים איתו ולחכות שיעבור.

לגבי שאלתך השנייה, אני לא מאמינה בהאבסת תינוקות על מנת שישנו שנת לילה טובה. בגילו של בנך זה עוד לגיטימי להתעורר לאוכל ואני לא מוצאת מקום להוסיף לתדירות האכילה שלו בלילה גם דייסה שמטרתה העיקרית היא למלא, במיוחד לאור העובדה שזה לא ממש עוזר.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו