מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תעזרי לי בבקשהleena02/06/2009
יש לי בן בגיל 6 חודשים ,,הוא היום התחיל להתהפך כאילו חצי סיבוב לא יותר ,,כשאני שמה אותו על הבטן הוא מרים ראש לכמה דקות ואחר כך מתעייף ובנוסף מרים את הרגליים למעלה כשהוא על הבטן כאילו רוצה לזחול אך לא מצליח בזה,,אני רוצה לדעת איך אני אעודד אותו להתחיל לזחול ואיפה אוכל למצוא תמונות לתנוחות זחילה,,ומה הן התרגילים לזה כי זה בני הראשון ואני רוצה ללמוד הכל בשבילו .
מה את מציעה בשבילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לנינה
דבי גרוס דולב02/06/2009הי נינה
הרבה לפני הזחילה צריכים להיות מבוססים ומונחים טוב היסודות הקודמים לזחילה- שכיבה נינוחה על הבטן, הרמת ראש טובה וגבוהה, אחכ" התהפכויות חופשיות לשני הצדדים ורק אז- זחילה.
ללא שלבים אלה חסר יהיה לבנך הבסיס הנכון והחזק להמשך ההתפתחות.
אני ממליצה בחום למצוא בפורום זה את התרגילים לשיפור השכיבה על הבטן, לעבוד שם ולחזור ולספר איך הולך, יתכן ותצטרכו אבחון מעט יותר ספציפי על מנת לתמוך בהתפתחות של תינוקכם.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)