היי שירי אני לא מוצאת את התגובה שלך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי שירי אני לא מוצאת את התגובה שלך
    שימרית
    07/06/2009

שירי שלום,

חיפשתי את התגובה שלך לשאלתי רציתי תרגילים לעבודה עם כדור פיזיו לתינוק בן חודשים שעומד על שש וזוחל בלי הצלבות,

אודה לך אם תוכלי לחזור על התשובה ולתת לי תרגילים שילמדו אותו לבצע הצלבות ולעודד זחילה עם הכדור.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חזרה על התרגילים

שירי קאשי
    07/06/2009

הי רוחמה,
    אני חוזרת על התרגילים:

1.בנוסף לתרגילים שכבר נתתי, את יכולה על כדור הפיזיו להעלות אותו על שש (להשכיב על הבטן, יד אחת מחזיקה את השוקיים והשניה מתחת לחזה,. בתנוחה זו להטות את הכדור אחורה וכוח הכובד יעזור לו לעבור לשש. ) כשהוא על שש על הכדור ניתן להניע בעדינות רבה ובאיטיות את הכדור לכל הכיוונים על מנת לתרגל העברות משקל. כמו כן בעזרה של מישהוא את יכולה גם בתנוחה זו להגיש צעצוע כל פעם ליד אחרת. לפי מה שתארת אכן יש לו עדיין קושי בכך( יד אחת יותר ואחת פחות) וזה בהחלט דבר שצריך להתפתח על מנת שיוכל לנתק יד לצורך התקדמות בהצלבות על שש.
    2.את יכולה גם להשכיב על הבטן על הכדור ולהטות לצדדים. בכל צד להתעכב מעט ולהמתין לתגובת שיווי משקל שלו. התגובה הצפויה היא כפיפה לצד הנגדי לכיוון התנועה של הכדור.
    3. בישיבה על הכדור (אם יושב לבד אז הוא על הכדור ואם לא אז את על הכדור והוא על רגלך) להטות את הכדור אחורה ולהגיש לו (מבוגר נוסף) בועת סבון מקדימה ולמטה על מנת להגביר את יכולת הכפיפה. באותו האופן להטות את הכדור קדימה ולהגיש בועת סבון מקדימה למעלה על מנת להגביר את הזקיפה. כנ"ל לצדדים, להגיש את הבועה בצד הנגדי לכיוון תנועת הכדור על מנת לשפר כפיפה צידית.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו